DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku pobedi imas be brat pa da si u normal priority?Jas na bratuced mi mu napraiv acc,gi pretepav tie od normal bev 7-0 i u high me prefrli odma,a na mojov acc so 350 pobedi sum very high veke odamna,ne e moguce da si normal...
Кај се гледа ова?

нема везе, се зависи до соодносот победи - порази, серверот не игра улога, само пребарувањето ќе биде подолго. Во high и normal скоро и да не посојат хард супорти и беспрекорни керија со 60+ крипа до 10та.

Palis dota>Watch>Recent games>Filter>Nick(tvojot)>si biras Skill level(normal,high,very high)>Apply i ke ti gi dae mecevite...

4 или 5 луге шо знаат да играт во парти само, тука лежи коренот на добрата дота соло мечмејкинг сакс

Абе да не знае некој како можи итемите за хероите да ги надградиш.... Или ако не е надградба нека каже некој да не се брукам. Мислам пр. Crest of the Magus Magnus (invoker shoulder) може да биде и Strange Crest of the Magus Magnus и слично... Како да се направи тоа...
Незнам дали ти одговориле, ама неможеш од обичен ајтем да направиш Strange.
Strange може само да ти се падне од Treasure Chest, или да си го купиш по трејд страниве. :-)

Ме интересира, дали смее да се мава на кулите или бараките back door? Тие се полнат, ама можат да се кршат со некој херој ко ќе има добри спојки....

Ме интересира, дали смее да се мава на кулите или бараките back door? Тие се полнат, ама можат да се кршат со некој херој ко ќе има добри спојки....

Нормално е дозволено, затоа и побрзо се полнат тие. Ако имаш муда и силина да ги тепаш, тепај ги. :D

Прво и основно, разберете дека Дота 2 е игра која привлекува нови пациенти кои немаат искуство и не играле Дота доволно....да зборите дека сите Руси се слаби играчи, е глупост....Руските про тимови секогаш биле самиот врв во Дота, да не зборам за Virtus Pro, или Na Vi....

^
Ептен се слаби во глобала.Не за џабе ги пцујат на сите сервери:ROFLMAO:
Сепак постојат и исклучоци.
Ако ништо друго бар научив малце Руски.

Русите се многу јаки играчи, незнам зошто не им иде во Dota 2, најверојатно е заради тоа што се како што реков, некои пациенти кои не играле доволно Дота 1, и тоа голем дел од нив, можда асалните играчи во Русија повеќе ја преферираат Дота 1 па затоа ги има малце.

Името ми е стаено на кирилица и почнуеме игра со другарчињата и ќе пишеме нешто на МКД, и одма после 3-4 секунди читам

Unknown User: Fuck you russian! :eek:

Никој не ги сака.

Русите се многу јаки играчи, незнам зошто не им иде во Dota 2, најверојатно е заради тоа што се како што реков, некои пациенти кои не играле доволно Дота 1, и тоа голем дел од нив, можда асалните играчи во Русија повеќе ја преферираат Дота 1 па затоа ги има малце.

Не ти држи вода ова, секаде има пациенти, ама ќе научат да играат. Овие бе сите до еден ретарди се, сите пишуваат само на руски и си фураат во свој филм. :)

Не ти држи вода ова, секаде има пациенти, ама ќе научат да играат. Овие бе сите до еден ретарди се, сите пишуваат само на руски и си фураат во свој филм. :)

Значи сум се убивал од играње со Руси, дел од нив се слаби, дел просечни, ама многу поголем дел се играчишта, зборам за HL1/HL2 на Garena, и CW......значи стварно добри. Незнам зошто е така во Dota 2, искрено неможам да сватам, немам играно уште Dota 2, па ќе ви поверувам.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom