Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно, освен тоа дека сме се испокарале, тоа беше на самиот крај. Да, рикито требаше да има поголем фарм, тоа е точно, ама неможе секогаш да им кажуваш на 100 луѓе што да праат, треба осет да се има... Телни се ваму, напраи она, помогни со вард некој, итн.. Кога купи гем тајд ги убивме, ама тоа толку беше, 5 минути..
И да, ДК си извади топ фарм, ама незнам од кај го извади армлетот како ајтем што му треба, и огромно каснење имаше, незнам дали си можел чат да гледаш, мислам не, така?
Еве ти одма пример за тоа дека не е завршенанема потреба да гледам, да не се повторувам, пола и повеќе партии се губат ради тој што е феил мид
теорија на хаос е дотава, баш пред некој ден исто другар со ланаја беше мислам против пуџ мид и умре 2 пати до 3-4 минута и пуџ брзо крена левел и дојде горе и мене ме истепа и доле отиде и доле ги истепа и ај пак да се повторам автоматски тука партијата е завршена... претерувам не е завршена ама пак ОГРОМНА предност е за противниците.
дк сам по себе е имба херој, тенк е со кој било ајтем
цена/перформанси е имба ајтем армлет, и пак може да служи и за тенкање и за тепање
си играл пуџ и пак ви требал tank dk?
![]()

Ladies and gentlemen, I present to you Росси́ја!
https://dotabuff.com/matches/79198752
Го одвалуеш Pudge mid 4-1 и тоа death-от ти е фактички од кула за на крај да завршиш 10-10 и ти серат пошто "цело early game си фармал"
Истото.
https://dotabuff.com/matches/79516228
Dendi+puppy = navi pub stack.
пуџ си ја завршил работатаЕве ти одма пример за тоа дека не е завршена
https://dotabuff.com/matches/78312925
Тој со пуџот имаше околу 5.000 hp на 20ти левел, буквално ги топеше противниците и пак изгубивме. Зошто? Затоа што ТОА ГО ПРАВЕШЕ ЦЕЛА ЕБАНА ПАРТИЈА. Наместо да буткаме кули, овој само се шета низ мапа и ганка, им дозволи на рики и drow колку-толку да се набилдаат од морфлинг и џагер (стварно беа очајни тие 2ца), и на крај изгубивме. fail, fail, fail...
Mind you, на почеток на партија типов беше на мид против рики (фејл уште од старт од протвниците), и го утепа неколку пати. После тоа се префрли на ганкање низ цела мапа и се' отиде у курац...
>48% win rate
АХАХАХА СУКА
И тоа е до негде вистина.Не зборев толку за ајтемите на маруто, колку за генералниот начин на игра. Имаше периоди кога се плашеше да оди понапред и да "скаутне", имаше многу случаи каде што не ставаше прашина на време. Да бевте добро искоординирани, т.е. да ве пратеше он повеќе, многу добри комбинации ќе можевте да направите. Четот не можев да ви го гледам, ама ако така сте комуницирале, ете пак грешка - кога играте повеќе луѓе, ваљда скајп бе...
Иначе нез, јас сум навикнат на чат да пишувам прилично брзо и не ми смета ич 
ЗзЕве го мојот најголем скор со пуџ

Ах, и тоа што викаш хахах. Епа и јас имам со другарче на лејн, секад мид сум се нервирал. За Хускар ванг е топ ајтем, али урн немал никаква потреба... нити хил му треба, нити мана реген ни ништо од тоа.. о.о А чим се плашел да пушти улт, јасно ми е зашто се изгубиле хахах...Џабе и 4 души, ако петтиот е Русин.
Јас си имам шема со другарче на лејн, секогаш доминираме зашто веќе си го разбираме стилот...ама џабе ако другите лејнови исфејлаат ненормално.
Вчера купени 40 вардови и 30 дастови, 8-20-30 со tiny, џабе кога Хускарот од наша се пичкаше да влезе и го играше со урна и вангард. Или кога ќе видам некој зима Trax прв и одма бега на долен лејн. Тогаш автоматски гасиш мозок и идеш на пасење, зашто нема резон да се нервираш.![]()
Си можел да играш трол мод со таков идиот пошо си играл tiny, да го џиткаш да го научиш улт како се пушта хахах 
Ах, и тоа што викаш хахах. Епа и јас имам со другарче на лејн, секад мид сум се нервирал. За Хускар ванг е топ ајтем, али урн немал никаква потреба... нити хил му треба, нити мана реген ни ништо од тоа.. о.о А чим се плашел да пушти улт, јасно ми е зашто се изгубиле хахах...Си можел да играш трол мод со таков идиот пошо си играл tiny, да го џиткаш да го научиш улт како се пушта хахах
![]()
А и од кај да го фрлам, секогаш дремеше 10 метри позади сите нас...адни ме на скајп и steam, tylermkd - ист јузер на двете. Ние редовно играме скоро секоја вечер по партија-две, една газење, една фејлање. 
[fixed]А За Хускар урн е топ ајтем, али ванг немал никаква потреба...