DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ама и некако повеќе агилити ми се гледа како да дава или грешка сум? Немав играно две-три мапи од дота 1, па одма се префрлив на дота 2, затоа прашувам...
Па тоа и' е 4тиот скил. +20/+30/+40 agility глобално, а ако немаш противнички херој во радиус од 400 AoE ондак се дуплираат тие вредности (али важат само за drow ranger). Што значи на 16ти левел имаш +80 agility . Башка 3тиот скил и' претвора agility во damage, така да на 16ти левел без никакви ајтеми имаш 135 бонус damage.

Прашувам само, иначе не е најгрд, баш е лудак :) Башка има околу 900 requests на еден сајт за него, ама пола од играчите еднаш месечно се ставаат -.-

Па тоа и' е 4тиот скил. +20/+30/+40 agility глобално, а ако немаш противнички херој во радиус од 400 AoE ондак се дуплираат тие вредности (али важат само за drow ranger). Што значи на 16ти левел имаш +80 agility . Башка 3тиот скил и' претвора agility во damage, така да на 16ти левел без никакви ајтеми имаш 135 бонус damage.

3тата е глобален бонус, не ултито лол.

Следен херој на Дота 2 треба да е Медуза. :) Еве concept art како би требало да изгледа :)

79FY2h.jpg

Некој друг ако го чека трол, мислам дека ќе биде малку покасно :) Иначе еве concept art и за него, знам дека беше еден од најиграните херои во Garena MK собите хаха.. :)

2012-05-29+15.43.30.jpg

Иначе, еве кои херои сеуште не се искочени:
Strenght: Goblin Shredder, Tuskarr, Bristleback, Tauren Chieftain, Icarus The Phoenix, Legion Commander, Abaddon и Pit Lord.

Agility: Troll Warlord, Ember Spirit, Medusa, Terrorblade (Soul Keeper), Arc Warden ( нов херој којшто е искочен на Дота 1, видео подоле )

Intelligence: Goblin Techies (најверојатно последен ќе биде пуштен на Дота 2), Skywrath Mage и Winter Wyvern ( исто така нов херој на Дота 1, видео подоле )

Arc Warden:

Winter Wyvern:

Па, се чека да се игра нешто ново наскоро :)

Следен херој на Дота 2 треба да е Медуза. :) Еве concept art како би требало да изгледа :)

79FY2h.jpg

Некој друг ако го чека трол, мислам дека ќе биде малку покасно :) Иначе еве concept art и за него, знам дека беше еден од најиграните херои во Garena MK собите хаха.. :)

2012-05-29+15.43.30.jpg

Иначе, еве кои херои сеуште не се искочени:
Strenght: Goblin Shredder, Tuskarr, Bristleback, Tauren Chieftain, Icarus The Phoenix, Legion Commander, Abaddon и Pit Lord.

Agility: Troll Warlord, Ember Spirit, Medusa, Terrorblade (Soul Keeper), Arc Warden ( нов херој којшто е искочен на Дота 1, видео подоле )

Intelligence: Goblin Techies (најверојатно последен ќе биде пуштен на Дота 2), Skywrath Mage и Winter Wyvern ( исто така нов херој на Дота 1, видео подоле )

Arc Warden:

Winter Wyvern:

Па, се чека да се игра нешто ново наскоро :)

Да ми ги пуштат Илидан, Трол и Икарус едвај чекам.
Ќе биде Rampage :D
Инаку Горгон треба да е следен-да.

Intelligence: Goblin Techies (најверојатно последен ќе биде пуштен на Дота 2), Skywrath Mage и Winter Wyvern ( исто така нов херој на

Е да бе, во топ 5 херои ми е гоблинот и последен ќе го пуштале... :(

пс.
Сакате да направиме една партија деновиве од форумов 5в5 . Како шо гледам има 10 души овде кои играат често дота 2 .

Е да бе, во топ 5 херои ми е гоблинот и последен ќе го пуштале... :(

пс.
Сакате да направиме една партија деновиве од форумов 5в5 . Како шо гледам има 10 души овде кои играат често дота 2 .

Да, да, така имаа кажано...

Може, јас сум ЗА :) Веќе имам 2ца + јас, тоа се 3 :) + ти 4. Требаат уште 6 за да мавнеме една јака :)

Има Кајгана група на Steam, приклучете се и отворете дискусија да се собереме и договориме за време.

Ако бидам слободен кога ќе се пукате и мене in :)
Не сум нешто посебен, али со клинкз партали праам :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom