Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам. Што е тоа high?^ У high играш?
Озбилно.. што им се дешава на овие?Koj saka Dota 2 neka me adne na Steam... user: Damirmk

Im teknalo da dadat [:Озбилно.. што им се дешава на овие?
Отварам акаунтот и гледам 5 дота гифс![]()
Не знам. Што е тоа high?
Озбилно.. што им се дешава на овие?
Отварам акаунтот и гледам 5 дота гифс![]()

Meh, можеле поедноставно да го направат ова и попрегледно.Matchmaking системот има 3 skill "варијации" normal, high и very high. Како самата го проценува skill-level-от е непознато. (Барем колку што знам Valve немаат дадено официјални информации.)
Можеш да провериш кај си играл: Watch->recent games и во филтер намести кој skill level те интересира и пиши го моменталниот ник во player name.(exact match)
Meh, можеле поедноставно да го направат ова и попрегледно.
У high ми се 95% од партиите, у very high неам ни една играно. Глупо е така што им е неодредено, треба да одредат... и ќе ми објасни ли некој зошто по ѓаволите е дозволено да се тепаат туѓи ајтеми? Другар што поголем дел од времето изиграва дебил ми уништи кристалис ("само пробувал" дечкото не му се лутете).
P.S. ја давам гратис една dota 2, пишете меил у приватна порака. пожелно е побарувачот да има неколку поста во темава и стотина вкупно на кајгана.
Meh, можеле поедноставно да го направат ова и попрегледно.
У high ми се 95% од партиите, у very high неам ни една играно. Глупо е така што им е неодредено, треба да одредат... и ќе ми објасни ли некој зошто по ѓаволите е дозволено да се тепаат туѓи ајтеми? Другар што поголем дел од времето изиграва дебил ми уништи кристалис ("само пробувал" дечкото не му се лутете).
P.S. ја давам гратис една dota 2, пишете меил у приватна порака. пожелно е побарувачот да има неколку поста во темава и стотина вкупно на кајгана.