DotA 2

Член од
19 март 2012
Мислења
386
Поени од реакции
212
Јас само кликнав join the draw бидејќи threadot е затворен. Чекам веќе неколку дена но ништо. ><

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Му се смееш на човекот затоа што е почетник во дота. А после викаш тешко било клуч да се најде :D LOL. Клуч беше тешко да се најде во јануари. Сега ги има секаде .
За наоѓање не е проблем, ќе платиш 25 евра и твоја е. Проблем е да ја добиеш без пари во овој момент. А ако знаеш каде може да се најде, кажи ни, или и ти си од тие што продаваат клучеви?

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Може некој да ми прати инвајт ? Неможам веќе да чекам :)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Многу е тешко да се добие инвајт сега, освен ако немаш пријател да ти даде, или па на полесен начин да дадеш пари да ти купат клуч.

Јас чекав 3 месеци да добијам.Тепајте време со друга игра.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Другар ми ја има Дота 2 а неможе да ми направи инв...:(

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Аман бре не е толку тешко само потрудете се не да кукате, има милјони giveaways секој ден насекаде јас земав многу клучеви за мене и за пријатели.. потрудете се малце

H

HoT IcE

Гостин
Аман бре не е толку тешко само потрудете се не да кукате, има милјони giveaways секој ден насекаде јас земав многу клучеви за мене и за пријатели.. потрудете се малце
Aјде земи и за мене еден и ќе ти купам гајба пиво. Не знам како не ме разбираш, ама недела дена можеби секој ден постирав на playdota форумот за бета клуч и џабе, на Стим сурвеј го поминав одамна, и пак џабе. Тоа е.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Абе има едни преку FileIce , ама треба сурвеи да завршиш а не можеш никако да ја бајпасираш

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Луѓе помош,совет како да земам клуч за играва? пробав нешто преку официјалната страна и преку стим,али слабо некако..:/

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
дечки бидете стрпливи малце , значи аплицирајте на playdota.com , на стим таму како беше sing up for a free invite , јас на стим аплицираф за Counter Strike: Global Offensive пред едно 4-5 месеци па ми стинга покана пред 15 дена

Kajgana Shop

На врв Bottom