Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа доле десно за quick buy.. може ли да се стават повеќе ајтеми?
ама не мислам на повеќе ајтеми го на пример ако стаиш хекс да ти ги стаи воид, орб и и мистик туку различни итеми што не се за една склопка...
Како и да е супер скор имаш со вивер. Иначе добро е што ми кажа некој дека имало тука група за дота 2. имам многу клучеви за давање ако сака некој нека пише . А и за плескање да се договориме...Во моментов сум на 486 ка така да од другиот викенд можам да се турам на дота 2....![]()
Матер да им ебам еј. 4 ми се паднаа од мој тим. Одма се знаеше дека ја губиме оваа. Противниците добро поминаа само со еден Рус.
Вајпер после 12 минути имаше 11 убиства![]()
инвајт ако сакашНекој бета клуч ве молам преку ПП .
Најбрза и најдобра партија до сега.
Да ве прашам, оние што ги дава наградите после мечот...по рандом ги дели или ако си прв на табелата од тимот?
Go easy on me, I'm a n00b.![]()
а ги фида ли барем рамномерно како овој?Како се нервирам кога ке ти се погоди некој дебил и ке ги фида другите![]()
Kolku pobedi imas be brat pa da si u normal priority?Jas na bratuced mi mu napraiv acc,gi pretepav tie od normal bev 7-0 i u high me prefrli odma,a na mojov acc so 350 pobedi sum very high veke odamna,ne e moguce da si normal...Повеќе од фидер ме нервира лош пик само.
Да земеш Medusa и Furion во партија против disables е самоубиство, уште па во шума иде. Не дека нешто јас сум прејак, уште не ги користам сите шорткати и играм на legacy шемата, ама со Axe да си тенк, carry, pusher и caster не иде...влагам прв, земам двајца во пеколот, другиве по мојата смрт умираат 3 на 4...
Едноставно мора да прифатиме дека во дотава има премногу нови играчи, таков е и принципот, а јас уште сум во normal priority зашто нејќам да играм "сељачки".![]()
руси пати...Како се нервирам кога ке ти се погоди некој дебил и ке ги фида другите![]()
Kolku pobedi imas be brat pa da si u normal priority?Jas na bratuced mi mu napraiv acc,gi pretepav tie od normal bev 7-0 i u high me prefrli odma,a na mojov acc so 350 pobedi sum very high veke odamna,ne e moguce da si normal...