DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
QShqi.jpg

Матер да им ебам еј. 4 ми се паднаа од мој тим. Одма се знаеше дека ја губиме оваа. Противниците добро поминаа само со еден Рус.
Вајпер после 12 минути имаше 11 убиства:facepalm:

тоа доле десно за quick buy.. може ли да се стават повеќе ајтеми?
ама не мислам на повеќе ајтеми го на пример ако стаиш хекс да ти ги стаи воид, орб и и мистик туку различни итеми што не се за една склопка...

Не може.

QShqi.jpg

Матер да им ебам еј. 4 ми се паднаа од мој тим. Одма се знаеше дека ја губиме оваа. Противниците добро поминаа само со еден Рус.
Вајпер после 12 минути имаше 11 убиства:facepalm:
Како и да е супер скор имаш со вивер. Иначе добро е што ми кажа некој дека имало тука група за дота 2. имам многу клучеви за давање ако сака некој нека пише . А и за плескање да се договориме...Во моментов сум на 486 ка така да од другиот викенд можам да се турам на дота 2....

Абе да не знае некој како можи итемите за хероите да ги надградиш.... Или ако не е надградба нека каже некој да не се брукам. Мислам пр. Crest of the Magus Magnus (invoker shoulder) може да биде и Strange Crest of the Magus Magnus и слично... Како да се направи тоа...

доле десно што е сликичката за кокошката, ако не се лажам порано кога ќе ја стиснев 2 пати екранот ме носеше директно на неа
сеа нешто се багна и не ме носи... шо може да е?

Најбрза и најдобра партија до сега. :)
2cqy1lj.jpg

Да ве прашам, оние што ги дава наградите после мечот...по рандом ги дели или ако си прв на табелата од тимот?
Go easy on me, I'm a n00b. :P

Најбрза и најдобра партија до сега. :)

Да ве прашам, оние што ги дава наградите после мечот...по рандом ги дели или ако си прв на табелата од тимот?
Go easy on me, I'm a n00b. :P

Рандом ги дава.

Како се нервирам кога ке ти се погоди некој дебил и ке ги фида другите :facepalm:

Како се нервирам кога ке ти се погоди некој дебил и ке ги фида другите :facepalm:
а ги фида ли барем рамномерно како овој?
7vS0m.jpg

од дечково треба сите да учат како се фида, иде мид умира 10 пати, некро вади радианс у 10та
после вика еј чекај сларк доаѓам горе и тебе малце да те пофидам
и на крај и доле

Повеќе од фидер ме нервира лош пик само.

Да земеш Medusa и Furion во партија против disables е самоубиство, уште па во шума иде. Не дека нешто јас сум прејак, уште не ги користам сите шорткати и играм на legacy шемата, ама со Axe да си тенк, carry, pusher и caster не иде...влагам прв, земам двајца во пеколот, другиве по мојата смрт умираат 3 на 4...

Едноставно мора да прифатиме дека во дотава има премногу нови играчи, таков е и принципот, а јас уште сум во normal priority зашто нејќам да играм "сељачки". :)

Повеќе од фидер ме нервира лош пик само.

Да земеш Medusa и Furion во партија против disables е самоубиство, уште па во шума иде. Не дека нешто јас сум прејак, уште не ги користам сите шорткати и играм на legacy шемата, ама со Axe да си тенк, carry, pusher и caster не иде...влагам прв, земам двајца во пеколот, другиве по мојата смрт умираат 3 на 4...

Едноставно мора да прифатиме дека во дотава има премногу нови играчи, таков е и принципот, а јас уште сум во normal priority зашто нејќам да играм "сељачки". :)
Kolku pobedi imas be brat pa da si u normal priority?Jas na bratuced mi mu napraiv acc,gi pretepav tie od normal bev 7-0 i u high me prefrli odma,a na mojov acc so 350 pobedi sum very high veke odamna,ne e moguce da si normal...

руси пати...
совет: ако сакаш да се изживуваш себерете се 5ка и одете на руски сервери играјте

Kolku pobedi imas be brat pa da si u normal priority?Jas na bratuced mi mu napraiv acc,gi pretepav tie od normal bev 7-0 i u high me prefrli odma,a na mojov acc so 350 pobedi sum very high veke odamna,ne e moguce da si normal...

Што знам, некои 70 победи ваљда, ме мрзи да проверувам.

Изгубени веројатно 50 или слично, башка играм со другари цело време и дел од нив се во low, па може си прави пресметки серверот. Ретко кога имам јак CS зашто помагам на мапа цело време, на тоа и мислев...или ако се изјачам ептен, на пример со баланар 10-0 во први 10 минути, оставам килови на други.

Така да кои пресметки се прават не знам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom