DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Како ги еба Resolution втората против Нави :tapp:

Taking out the trash :icon_mrgr:

MQ6uI2r.jpg
[DOUBLEPOST=1464992739][/DOUBLEPOST]Ultra Rare courier-от во Collector's Cache :гик:

tAOgM77.png

Последно уредено:
За тие што не знаете да ви кажам дека мипо е ренџер и немој да слушнам на форумов да ме убедува дека не е .......3900 ммр
Прегледај го приврзокот 148691
Прегледај го приврзокот 148690
Очигледно не гледаш професионална дота W33haa го купува тој ијтем на мипо...

Штета за DC, да имаа малце среќа и да играа против coL/Empire па и Alliance, многу полесно ќе им беше да влезат во Top8 и со тоа скоро сигурно да си осигурет invite за TI6, вака ќе мораат повторно да играат квалификации.[DOUBLEPOST=1465496982][/DOUBLEPOST]

ps. Secret од Major победници до играње во open qualifications за TI6. Karma is a bitch.

На душа на w33 иде елиминацијава со ужасната партија на Timbersaw... Ептен ги наддрафтаа VG.R во таа партија, но штета што беа толку алчни (или глупи/неискусни/шоидае) и не го искористија тоа. w33 се утепа од фидање.

Е веќе третата партија никој не можеше да предвиди дека Terrorblade ќе биде последен пик и толку ќе доминира :/

Ни мене не ми се веруваше што прави w33 со Timber. Многу потценувачки влезе на почетокот, како дајваше ко мрднат.

Нешто и Dendi почна да го копира. :D

Али један је Miracle. :D

Знам. Ги имам изгледано сите три партии во финалето. Кој можеше да претпостави дека баш тој херој ќе го изберат и колку ќе издоминира во финалето.

Не се толку флексибилни како Miracle.

kakov ludak e MIracle 43-0-32 skor vo 4 posledovatelni partii na vakov turnir...
13336143_1023593314385130_3249332771997373009_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom