DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе, која драма настана на твитер ради shuffle-от меѓу Secret и EG :D

wat? нема умрено два дена у компетитивна дота :D

Победа против Newbee ќе биде еднакво на чудо. Мислам дека два пати досега изгубија. Али мала надеж ми дава како изиграа против MVP phoenix денеска. Додуше лимитот го надминав али вредеше. :D Се изненадив на високиот скор. Да не поставија некој рекорд денес? Што знам мене исти ми се овие азијативе ( newbee i phoenix ) :D не правам разлика у дота :D нека се надминат и да ги гледаме во финалето.

Последно уредено:
Fv9tvM2.jpg

2dhigbb.jpg

Да не има некоја грешка? OG vs newbee или Mvp vs LGD ќе започнат први?

Фала многу. Изгледа дека нема да станувам сабајле, а баш се понадевав дека ќе можам да ги гледам OG vs newbee. :( Не знам зашто не е у прв план upper bracket него lower bracket....

Фала многу. Изгледа дека нема да станувам сабајле, а баш се понадевав дека ќе можам да ги гледам OG vs newbee. :( Не знам зашто не е у прв план upper bracket него lower bracket....
Јер liquid го чекат победникот од lgd и mvp и победникот од таја партија ќе играт со губитникот од og со newbee. Тој меч уствари е четвртфинале од low...а другиве се као финале во уп.

Ма сеедно ми е каков е формат и како се играат кога најважниот и најинтересниот ќе го пропуштам поради работа. :(

90% од TI6 Ranked мечовите ми се изгубени поради вакви ботови... Како може толку да се фида со кери мене едноставно не ми е јасно.

Untitled.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom