DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе кај мене неможе..:вонзем:

Стегнав само play (hint: втора слика кај тебе шо ја постави овде, ама некако "затемнато" и кај тебе play, изгледа затоа неможиш да играш). Кај мене се е супер сега. Видете, проверете пак.

ps. На steam никот ми е stefan_srbo, адд тој шо игра.

Ај линк од кај аплициравте :)

Eдит: Само што проверив Дота 2, гледам пишува You already own dota 2. Сега се инсталира. :vozbud:

Да, и овие тешки мајмуни од Валве, никаде не пишале дека е spectator-client, сељаци.

Стегнав само play (hint: втора слика кај тебе шо ја постави овде, ама некако "затемнато" и кај тебе play, изгледа затоа неможиш да играш). Кај мене се е супер сега. Видете, проверете пак.

ps. На steam никот ми е stefan_srbo, адд тој шо игра.

Ништо, и кај мене е затемнето play. Само можам workshop такви ствари.

Дајте бе клуч... :cautious:

Дечки јас си добив покана од Стим конечно, само премногу непрегледна ми е играва, сите херои исти курац, имаат glow околу нив.

Плус, ме нервира што на range хероите има лаг кога маваш, значи паѓа ударот, а тек после пола секунда го регистрира. Али има многу ботови, така да топ е за да се навикнеш. Јас првиве три партии врска немам против кој играм, а завршувам прв/втор на мапа.

Дечки јас си добив покана од Стим конечно, само премногу непрегледна ми е играва, сите херои исти курац, имаат glow околу нив.

Плус, ме нервира што на range хероите има лаг кога маваш, значи паѓа ударот, а тек после пола секунда го регистрира. Али има многу ботови, така да топ е за да се навикнеш. Јас првиве три партии врска немам против кој играм, а завршувам прв/втор на мапа.
Е Е!
Прегледност = НУЛА.
Лаг - ептен. Па и на европските сервери.
Играчи - ичнаесет. По 5 минути го чекам мечмејкингот, и тоа сите сервери и сите модови ми се штиклирани.

Е Е!
Прегледност = НУЛА.
Лаг - ептен. Па и на европските сервери.
Играчи - ичнаесет. По 5 минути го чекам мечмејкингот, и тоа сите сервери и сите модови ми се штиклирани.
Моментално има 65.000 онлајн на серверите. Mинимум има по 45.000. Никогаш не чекам повеќе од 2, 2 и пол минути со само AP штиклиран.
Да не си во leaver pool?

Моментално има 65.000 онлајн на серверите. Mинимум има по 45.000. Никогаш не чекам повеќе од 2, 2 и пол минути со само AP штиклиран.
Да не си во leaver pool?
Leaver pool?
Од 10те изиграни партии, 0 Leaves иам.

Leaver pool?
Од 10те изиграни партии, 0 Leaves иам.
Во leaver pool можеш да бидеш ставен и заради reports, не само заради leaves.
Те прашав затоа што на мене многу побрзо ми наоѓа партии, зависи и од skill level-oт.

Во leaver pool можеш да бидеш ставен и заради reports, не само заради leaves.
Те прашав затоа што на мене многу побрзо ми наоѓа партии, зависи и од skill level-oт.
Шо reports, не е ко да иам фидано. Не сум профи али не сум идиот :D
Многу идиотски мечмејкинг има очигледно дотава.
На лол влагам у партија за 20 секунди, и тоа со луѓе од мој скил левел (океј мој левел, скил левел не баш, нубови врие)
Овде ме става со некои дечки шо не знаат да кликаат од моја, а од енемис ми даваат некој 5 premade уиграни фраери и не решаваат по брза постапка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom