DotA 2

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Како бе кај мене неможе..:вонзем:
Стегнав само play (hint: втора слика кај тебе шо ја постави овде, ама некако "затемнато" и кај тебе play, изгледа затоа неможиш да играш). Кај мене се е супер сега. Видете, проверете пак.

ps. На steam никот ми е stefan_srbo, адд тој шо игра.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Ај линк од кај аплициравте :)

Eдит: Само што проверив Дота 2, гледам пишува You already own dota 2. Сега се инсталира. :vozbud:

H

HoT IcE

Гостин
Да, и овие тешки мајмуни од Валве, никаде не пишале дека е spectator-client, сељаци.

П

Паган-др

Гостин
Стегнав само play (hint: втора слика кај тебе шо ја постави овде, ама некако "затемнато" и кај тебе play, изгледа затоа неможиш да играш). Кај мене се е супер сега. Видете, проверете пак.

ps. На steam никот ми е stefan_srbo, адд тој шо игра.
Ништо, и кај мене е затемнето play. Само можам workshop такви ствари.

Дајте бе клуч... :cautious:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дечки јас си добив покана од Стим конечно, само премногу непрегледна ми е играва, сите херои исти курац, имаат glow околу нив.

Плус, ме нервира што на range хероите има лаг кога маваш, значи паѓа ударот, а тек после пола секунда го регистрира. Али има многу ботови, така да топ е за да се навикнеш. Јас првиве три партии врска немам против кој играм, а завршувам прв/втор на мапа.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дечки јас си добив покана од Стим конечно, само премногу непрегледна ми е играва, сите херои исти курац, имаат glow околу нив.

Плус, ме нервира што на range хероите има лаг кога маваш, значи паѓа ударот, а тек после пола секунда го регистрира. Али има многу ботови, така да топ е за да се навикнеш. Јас првиве три партии врска немам против кој играм, а завршувам прв/втор на мапа.
Е Е!
Прегледност = НУЛА.
Лаг - ептен. Па и на европските сервери.
Играчи - ичнаесет. По 5 минути го чекам мечмејкингот, и тоа сите сервери и сите модови ми се штиклирани.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Е Е!
Прегледност = НУЛА.
Лаг - ептен. Па и на европските сервери.
Играчи - ичнаесет. По 5 минути го чекам мечмејкингот, и тоа сите сервери и сите модови ми се штиклирани.
Моментално има 65.000 онлајн на серверите. Mинимум има по 45.000. Никогаш не чекам повеќе од 2, 2 и пол минути со само AP штиклиран.
Да не си во leaver pool?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Моментално има 65.000 онлајн на серверите. Mинимум има по 45.000. Никогаш не чекам повеќе од 2, 2 и пол минути со само AP штиклиран.
Да не си во leaver pool?
Leaver pool?
Од 10те изиграни партии, 0 Leaves иам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Leaver pool?
Од 10те изиграни партии, 0 Leaves иам.
Во leaver pool можеш да бидеш ставен и заради reports, не само заради leaves.
Те прашав затоа што на мене многу побрзо ми наоѓа партии, зависи и од skill level-oт.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Во leaver pool можеш да бидеш ставен и заради reports, не само заради leaves.
Те прашав затоа што на мене многу побрзо ми наоѓа партии, зависи и од skill level-oт.
Шо reports, не е ко да иам фидано. Не сум профи али не сум идиот :D
Многу идиотски мечмејкинг има очигледно дотава.
На лол влагам у партија за 20 секунди, и тоа со луѓе од мој скил левел (океј мој левел, скил левел не баш, нубови врие)
Овде ме става со некои дечки шо не знаат да кликаат од моја, а од енемис ми даваат некој 5 premade уиграни фраери и не решаваат по брза постапка.

Kajgana Shop

На врв Bottom