DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе ако праиме петорка за ранкед некој нека напраи порака на кајгана ако не :D
Jas sum za ako e vikendot po so preku nedelata sum na rabota. I neznam dali imate nekoj uslovi za da se igra. Jas imam 4100 solo mmr a so tim mi falat igri za da go pokaze. Se nadevam deka e dovolno

Sent from my HTC Desire 200 using Tapatalk

Видовте колку вредит новиот immortal за Clock ? Над 800 keys нудат. :eek:
Ти изгледа не си го видел ова, а?

crQqjqu.png

http://dota2lounge.com/trade?t=101855298

9.300 долари за виртуелен ајтем што нема никаква функција. Legit as fuck (y)

Нормално, за да не биде се' така розево има и многу луѓе со мозок кои го тролаат до бескрај, му нудат common items, compendium points, player cards итн :icon_lol:

sgORQ6U.png

Последно уредено:
Постот на @Martin да биде избришан, не сум те блокирал јас, не сум ненормален да те чувам 1 месец и повеќе во пријатели и на крај да те заебам? Хакнат ми е стимот од трејд, чекам да ми стигне инфо да си го вратам, немај гајле 2 евра ќе ти дадам ако сакаш. Друг пат прво прашај ме тука во ПП шо е работата пред да пишуваш нешто.

Ајде кој се за 5ка ранкед? дали има некој слободен сега?

Па вака не може да се договориме :D ваљда да напраиме ко што реков некое пораче кај што не има сите да си кажеме стим ова она, па кој ќе биде слободен може да изиграме некоја партија

@Tranquility @Martin @lifeof3.14 @Str1keR (има оставено стим од него) @Slash II и @Angello и јас. Сеа за сеа сме 7.

^Епа ко така да најдеме уште 3ца, што од прва овде гледам не си ги пишал некои, па да играме лоби.

Ако правите лоби, јас сум за, парти мечмејкинг не плешам со луѓе што не ги знам. :icon_mrgr:

Абе не мора лоби мислев од тие 7 души ваљда 5 ќе можат да праиме парти мечмејкинг па да се заебаваме :icon_mrgr:

Па вака не може да се договориме :D ваљда да напраиме ко што реков некое пораче кај што не има сите да си кажеме стим ова она, па кој ќе биде слободен може да изиграме некоја партија
.

Ај аддни ме и мене во разговорот, можам све да играм :) http://steamcommunity.com/id/esngfb1907/

да не ја труеме темава пишувајте во пораката, иначе според мене подобро ќе биде лоби затоа што сите делумно се познаваме нема да има tryhard играчи .... :)

Има ли воопшто направено Кајгана лоби?

Лимитирани се пораките на 10 луѓе максимум па еве и овде. Во Недела (утре) во 15:00 ќе направиме Кајгана лоби.
Тие што немаат оставено стим пишете со време да нема многу чекање бидејќи после почнува фудбал па нема шанси да се собереме

Ќе играм и јас утре, aksi1992 на стим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom