DotA 2

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Mineski vs Nirvana.cn најдобра партија до сега дефинитивно, цело време беше неизвесно, многу добро изиграа на крајот Mineski, браво. (y)

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Секоја партија за утре ќе биде интересна се надевам... Веројатно нема да има саат - два каснење според распоредот како денекса што беше...

Инаку за последниве две, Mineski - Nirvana.cn беше досадна (дури и коментаторот спомна) се додека не бутнаа еден rax... Тотално Mineski ја превзеде играта од тогаш, иако многу губеа... MYM - Scythe беше доста интересна се додека MYM не престанаа со притисокот, немаше никаков push некое време и почнаа да ја губат.. Стана досадна и исклучив. Единствено нешто беше добро што до некаде освежија со хероите, бидејќи се исти ги гледам веќе два дена (ниедна партија не пропуштив на стримот).

N

Nessa Alcarin

Гостин
Еден ward тотално ја смени целата игра... Инаку мислам дека M5 можеа да одбранат и да направат push / Roshan, целосно да ја сменат играта...
M5 ke imaat uste edna sansa vo Loosers Bracket pa da se nadevame deka nema da se pijani kako vcera :) (sry za latinicava ama nemam makedonska podrska - not my pc)
--- надополнето: Aug 19, 2011 8:36 AM ---
Sega gi gledam MYM ..... gooooo MYM...

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Последнава Mufc vs ok.nirvana.int беше страшно добра партија...

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
Има во моментов некоја партија да се игра и ако има да остави некој линк за гледање.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
покасно се вклучив и неразбрав зашо Ихом ќе биде со хендикеп, првата автоматски ја изгубија без да се игра??

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
покасно се вклучив и неразбрав зашо Ихом ќе биде со хендикеп, првата автоматски ја изгубија без да се игра??
NaVi доаѓаат од winners bracket , автоматски имаат предност од 1-0 од другиот тим што доаѓа од loosers bracket така е секад :)

NaVi - EHOME (BO5) , ќе почне за 10-15 мин

Kajgana Shop

На врв Bottom