DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ти со сила се правиш? Кај пиша некој од нас дека постои најдобар мид херој? Тука зборуваме за Пуџ против ОД на средина. Мислам јасно е дека ОД ќе го јаде Пуџ за доручек. Тука не викам дека ОД е најјак на средина. Ама сигурно е еден од подобрите, затоа што за брзо време ќе си без мана. Од друга страна па на Кунка не му треба мана, за да доминира на средина. Никс исто може да се носи со било кој на средина.

И да, тој со таа споредба на Пуџ и ОД, сакаше да потенцира дека и послаб играч со ОД ќе доминира на средина против доста подобар Пуџ играч. Ова се однесува на твојата констатација, дека не е до херои туку до играчи.

Најдобри кери се тие што можат најбрзо да нафармаат : luna, gyro, lancer ама не е пикуван сега многу, alchemist ili naix. Зборувам за професионални игри... кога сте виделе воид во про игра да тепа... или пред некој ден... мислам играја alliance и незнам кој беа против... имаше антимејџ.. alliance не го оставија да мрдни... антимејџ зеде БФ дури во 28 минута... Ретки се случаите каде што воид и магина тепаат цел тим во про игра само поради тоа што никој не ги остава да се нафармаат...

Ти со сила се правиш? Кај пиша некој од нас дека постои најдобар мид херој? Тука зборуваме за Пуџ против ОД на средина. Мислам јасно е дека ОД ќе го јаде Пуџ за доручек. Тука не викам дека ОД е најјак на средина. Ама сигурно е еден од подобрите, затоа што за брзо време ќе си без мана. Од друга страна па на Кунка не му треба мана, за да доминира на средина. Никс исто може да се носи со било кој на средина.

И да, тој со таа споредба на Пуџ и ОД, сакаше да потенцира дека и послаб играч со ОД ќе доминира на средина против доста подобар Пуџ играч. Ова се однесува на твојата констатација, дека не е до херои туку до играчи.

Добро бе ти читаш ли јас тоа што ти го цитирам со болдирани букви НАЈ ЈАК ??!???!?! Или сакаш само од такт да ме вадиш. Ајде крши глава. :facepalm:

Најдобри кери се тие што можат најбрзо да нафармаат : luna, gyro, lancer ама не е пикуван сега многу, alchemist ili naix. Зборувам за професионални игри... кога сте виделе воид во про игра да тепа... или пред некој ден... мислам играја alliance и незнам кој беа против... имаше антимејџ.. alliance не го оставија да мрдни... антимејџ зеде БФ дури во 28 минута... Ретки се случаите каде што воид и магина тепаат цел тим во про игра само поради тоа што никој не ги остава да се нафармаат...

да пошто ако имаат лансер луна и др што ги наброа викаат ај остајги нека се нафармат

да пошто ако имаат лансер луна и др што ги наброа викаат ај остајги нека се нафармат
Не не викаат така ама тие сепак се далеку покорисни во секоја фаза од играта... пример луна можи да зема убиства со улти, лансер можи спирит ланс, гиро ракети и се останато, алхемист се знае и наикс исто.. шо можи да направи антимаге без 3 итеми? или пак воид?

да не знае некој каде да трејдам итеми или некој да не сака да се трејда и дали може да се најде некој да сака да трејдне компендиум за итеми како митикал реар?

да не знае некој каде да трејдам итеми или некој да не сака да се трејда и дали може да се најде некој да сака да трејдне компендиум за итеми како митикал реар?

Овде имам успешно трејднато неколку итеми. Инаку некој ако го има Storm Spirit Announcer за трејд може да избере што сака од мојот инвентар :)

www.dota2lounge.com исто така можеш и да се обложуваш на ајтеми =Д

Ме ставиа во low priority вчера во 18:00 и уште ми пишува "1 day to go to low priority bla bla", а не да ми брое часови уште колку сум во low. Може некаде да се обратам да средат ?

Мислам дека компендиум најевтино можеш да го купиш за 4-5 клуча, тешко дека некој ќе ти даде компендиум за ајтеми.
Иначе јас трејдам и на 2те страни, ама некако dota-trade ми е по прегледна.

Има некој си еизо куп еве гледам у рок од 3 месеца #6 е по ред,доколку има 4ца заинтересирани да изиграме,уште 4 дена трае пријавувањето.Може и ПМ да ми пишете.

IgorChete

Дефинитивно нареден за нерф е Сларк, дали првата дали ултито ама нешто мора да се превземе со херојон!!! За во пабови стварно има голем вин рејт, а во клански некако полесно се справуваат со него, а и не е тиер 1 пик. I hate that shit.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom