DotA 2 Invites

• Креатор на темата Креатор на темата imortel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто добивам рандом Дц-с , а интернетот не ми паѓа ??? ме пизди !
ако си на близу мењај провајдер... или трпи си рандом дц-а кои најверојатно се предизвикани од packet loss
ако не си на близу гаси торенти и слични програми без разлика дали симиња или не
исто така у options барај имаше едно network quality или нешо така, стај го yes

ако си на близу мењај провајдер... или трпи си рандом дц-а кои најверојатно се предизвикани од packet loss
ако не си на близу гаси торенти и слични програми без разлика дали симиња или не
Баш blizoo никогаш нема packet loss.

абе брат зависи и од каблите, ако си на бакар и да не се убо врзани ќе си трпиш, за оптика незнам.
јас на one сум и ми викат ако ти е на 1 место прекината жицата ќе имаш проблеми... дојдоја еднаш „техничка екипа“ сменаја 1 кабел уште толку се поремети

http://computergames.ro/giveaway/dota-2/

Повторно има free keys. Мада веќе пренатрупани сме со тоа.
Кој што сака нека си земе, 1пц = 1 кеј
Кога ке ја отворите страната на зеленото кликнете и ке ви се генерира кодот.

Имам 13 инвајти за Dota 2 така да на кој му треба нека пише на темата и првите 13 ќе добијат по 1 инвајт.

Почнаа повторно да даваат и на таа страна, може и од таму да земат тие што ќе успеат да стигнат. Доколку некој сака може и јас да му дадам не е проблем.

Известување
Повеќето кои сакаат да ја играат играта веќе ја имаат. Не верувам да има многу кои уште не добиле инвајт, а сакаат да ја играат. Поради тоа, нема никаква цел темава да стои отворена.
Доколку има некој кој сака да добие Дота 2 инвајт може да побара во темата за играта и сигурно ќе се најде некој да му прати.
Нема потреба таму од постови во кои кажувате колку инвајти имате за давање, доколку има некој на кој што му треба сам ќе си побара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom