DotA 2 Invites

• Креатор на темата Креатор на темата imortel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Решиле овие од Valve да ја комерцијализираат играта. И јас имам десетина гифтови. :) Ако му треба на некој нека пише ПП.

За тие шо не разбираат како иде работава.
Ја ве аднувам, вие ме прифаќате, па после ви давам инвајт за дота2.
Ако не ме прифатите не можам да ви пратам.
А зашо мора да сте френдови?
Ја кога праќам гифт имам 2 опции, само на меил да пратам или на френд.

Пошо не им праќам на мејл, затоа :)
Зошто?
Начинот на кој го кажувате тоа, доведува да имам мислење дека воопшто не постои за некои од вас таква можност (праќање само по меил).

Зошто?
Начинот на кој го кажувате тоа, доведува да имам мислење дека воопшто не постои за некои од вас таква можност (праќање само по меил).
Зашо едноставно неам намера да праќам по мејл, не знам шо е проблемот :)

ти кажав што е проблемот, мислев дека некои ја немаат опцијата да пратат по меил... да речеме дека тоа е така бидејќи ја добиле ко гифт
и покомплицирано е на твојот начин и непотребно станување френдови(мада автоматски мислам се дешава ова и кога праќаш само по меил)
те поздрави попович математика од корчагин, зошо да биде едноставно кога може да биде сложено

да речеше порано "не сакам" наместо "не можам" ќе ја немав забунава
ај кажи да не го тупам/дрвам и да завршиме

^Јас не гледам што е сложено тука :)
Праиш акаунт, го аднуваш за френд, ти ја дава играта и чао пријатно :D

ти кажав што е проблемот, мислев дека некои ја немаат опцијата да пратат по меил... да речеме дека тоа е така бидејќи ја добиле ко гифт
и покомплицирано е на твојот начин и непотребно станување френдови(мада автоматски мислам се дешава ова и кога праќаш само по меил)
те поздрави попович математика од корчагин, зошо да биде едноставно кога може да биде сложено

да речеше порано "не сакам" наместо "не можам" ќе ја немав забунава
ај кажи да не го тупам/дрвам и да завршиме
Ако јас на некој му пратам на мејл, па испадне не бил тој мејл, па курац палац, у џанк му стигнало, не му стигнало, ау, триста перипетии...
Ако сака да игра дота 2 мора да има акаунт на стим, hence, му го праќам инвајтот на стим.
Не ми е ни јасно зашо ти објаснувам.

кога сме веќе кај тоа, со еден член се деси триста и првата перипетија
iksimkd напиша:
Брат ќе може ли повторно да ми го пратиш инвајтот за Dota 2 бидејќи несакајќи го избришав имејлот. Ако може пиши ми.

Имам три Dota 2 invites... Пишете ПП ако сте заинтересирани.

Јас имам 12 инвајти, ако сака некој нека пише.

неможам да ги избројам во инвентори, ако сака некој нека кажи барајте ме на стим mart11nbt

Зашто добивам рандом Дц-с , а интернетот не ми паѓа ??? ме пизди !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom