DotA генерална дискусија

Член од
8 јуни 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Go imam patch-ot od druga strana za battle.net ama nemam crack ke mi dadete li nekoja strana za predlog

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Епа сеа не знам дали смеам.... ама мислам не ти треба крак... инсталираш пачот, па серверот за б.нет (PvPGN е најдобар мислам) и моеш да играш....барем јас така играм не ми требаше крак

Член од
24 мај 2006
Мислења
46
Поени од реакции
1
DOTA e ziva zaraza. jas koga ednas sednav da igram dota veke nikogas ne stanav od kompjuterot

Член од
8 јуни 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
DuFFy напиша:
Епа сеа не знам дали смеам.... ама мислам не ти треба крак... инсталираш пачот, па серверот за б.нет (PvPGN е најдобар мислам) и моеш да играш....барем јас така играм не ми требаше крак
Abe ne znam mi trazi crack i nejke nikako!!

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
тоа ми стои како да не си инсталирал сервер

Член од
8 јуни 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
tha_Casper напиша:
Е тоа пач изгледа немам или имам ама незнам ни кај е ни што е. На интерет го најдов ама неможам да го симнам пошто е 42 МБ а ми ја намалија брзината од мт-нет.

Е сега за ДОТА. ОК е кога ќе сакам да почнам да играм ја наоѓа мапата. Ама кога ќе сакам да ја стартувам нејќе. Нели кога ќе кликнам да се стартува некоја друга мапа се крева менито и почнува да се лоадира мапата. А кога ќе кликнам да се стартува дота се крева менито и пак се враќа доле. Знаете зошто е вака?
Ej kazi mi na koja stranica pls

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Александар4е....проба ко шо ти пишав јас на ПП??......мора да е тоа и мене така ми праеше пред да го инсталирам серверот

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
ej ako sakate da si napravime na battle.net edna mojot nik e [RoTN]coolhand soberete se pa ce se vidime ;)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
AJ gledam site si gi kazuvaat nikovite...Pa ako igrate na b.net stavete me na frends ke izigrame nekogas jas sum Duffy_MkD

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ставете ме и мене и че праиме кајгана клан...
la23mac

Kajgana Shop

На врв Bottom