DotA генерална дискусија

Retardinjo

Хакер
Член од
11 мај 2006
Мислења
51
Поени од реакции
0
Сите се добри херои но има само 8 кои се најдобри - најмногу играв со скелетон кинг - само веке никој не игра дота "tie se stari igri (sega se igra nfs most wanted , half live 2, doom3,quake 4 i dr)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Eko1 напиша:
Мац.... те чекавме со Дафи на Батле.нет... ама не дојде.... удривме една партија.... Дафи ги растури на сите.... јас на тој Романецот душата му ја изедов... многу јак сеир му удрив..... а Дафи?... :pos: :pos: :pos:
:pos::pos::pos: Абе не душата....... ѕрцките им ги извади.......само се нервираа......Dont hit the monitor it is not his fold :pos:
admit it duffy made u his bitches :pos:
Duffy is your master :pos::pos::pos:
Yes u killed me..but let me see u kill duffy :pos::pos:
Брат ми беше до мене се мочаше од смеење
Уше се чудам како не се усклучиа.....

Член од
21 декември 2005
Мислења
196
Поени од реакции
0
Insane напиша:
Според мене најдобар херој е Sven .. нема кој да го утепа освен некој со bash ... а после него Phantom .. и омилена верзија 6.27 ... и дај да се собереме во EnterNet .. да поиграме малце дотичка

Ubedlivo najjak heroj na cela mapa e N'aix Life Stealer so slednite spojki Cranium basher, MoM, Buriza do kanyon, Buterfly, Power threads, hyperstone (ili nesto drugo po izbor - moze battle fury ili heart of tarasque)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе Букаке ако глеаш така....Најјак е Bone Fletcher со 6 Divine Ripera...еднаш те мава и умираш јеботе...Ај да видам напрај ги тие itemi со nai'x у игра пет на пет...:):)

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
ha....

U DOTA nema slab heroj nitu jak heroj....sekoj heroj moze so skogo da igra i da pobedi

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Така е!!!!
Има само добри и лоши играчи :):)

Член од
19 декември 2005
Мислења
259
Поени од реакции
2
Ќе има ли кајгана клан или тим?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Абе ако МоМ е маск оф меднес ке треба да се замени со сатаник да речеме (зашо лајфстиот негов не е орбефект ) а тоа батерфлај не ти треба стренктер е чеокот место тоа харт и ке има енергиа и за извоз :pos: ама пак нема правило све зависи од тоа каков стил на играње имаш

Член од
21 декември 2005
Мислења
196
Поени од реакции
0
Mac)) напиша:
Абе Букаке ако глеаш така....Најјак е Bone Fletcher со 6 Divine Ripera...еднаш те мава и умираш јеботе...Ај да видам напрај ги тие itemi со nai'x у игра пет на пет...:):)
Abe ja si gi praam so cheat :) ne ozbilno na koj i da mu stavish 6 DR ke tepa na eden udar 6x~250 = ~ 1500 najmnogo na 2 udara. Ama sepak ovoj e eden unikaten heroj koj ne mu treba mnogu energija a drzi mnogu kjotek..znachi se ponasha ko strenght a e mnogo agilen. I u 5na5 isto vadi dobar performans. u toj sluchaj mu sklopuvash power threads i Cranium basher (Znachi Basher e obavezen za ovoj). A za Mask od madness nese soglasuvam da se smeni so stanaic posto ima aktive frenzy i udara mnogo brzo i mu pravi poveke stun so basherot,(znachi satanic ne ide u predvid) i ako uspeesh da mu stavish i buriza do kanyon eventualno... nema koj da te skine nitu sven nitu nikoj. Ova go zboram od iskustvo sum igral so klasa igrachi i sum gi tepal ko mali deca, se plasea koga ke me vidat, ako ne mi veruvate probajte :)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Абе тој е супер херој.....само малце на почеток е слаб ама после лом праи...јас нејкам маска не херој поим немам засо маска неам напраено 2-3години :pos: а со шо гледам ти го убрзуваш неројов до максимум(маска и хајперстоун и батерфлај) ама не му треба толкава брзина мислам поеке на демиџ или лајф мислам поубо ама пак нема правила и вака и така е добар :)
а иначе овој лајфстилеров може све да тепа дури и рохан го јаде со тоа лифестивот негов

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Е луѓе да ве прашам нешто. Ја имам инсталирано war od warcraft the thousen throne уште од дамна. Пред некој ден ја симнав оваа мапава ДОТА пошто гледам сите зборат дота, дота, дота па си викам дај да видам што е тоа. Мапата ја ставам во maps во играта во нов фолдер наречен ДОТА. Ама после кога ќе сакам да ја играм играта не ја наоѓа мапата т.е. вика дека фолдерот е празен. Зошто? и другите мапи се со различна икона од оваа. Другите можат да се едитираат оваа неможе. Ај ве молам помогнете.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
tha casper simni ja mapata od www.getdota.com tamu se najnovite verzii i stavi ja u maps ne u nov folder posto posle aber ke nemas od snaoganje u mapite a za igrata pa interesna e ja igram na battle.net iiiiiiiiiii taka

Член од
15 мај 2006
Мислења
167
Поени од реакции
1
Ај кажујте како ви се акаунтите на сите на европскиот сервер?

Јас сум Aghanim

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
еве ја симнувам мапата од тој линк што ми го даде. ми се симнува ова: Dota Allstars v6.32b.w3x

А за ова мапите. Па не е битно кај и да ја тсвам не ја наоѓа. Тоа е проблемот. Ај ќе пробам со оваа што ми се симиња.

А за играње на battle.net треба да имам оригиналата верзија од играта или? Пошто нешто читав плаќале 12 евра месечно за да играат онлине...

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Пак пробав и не ми ја отвара мапата.

а за battle.net ми го вика ова:

Kajgana Shop

На врв Bottom