DotA генерална дискусија

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Прво многу играв на Б-нет, ама сега Гарена е 100 пати подобро.:Прде:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
И двете се срања ама мора да се игра некаде ... Гарена е подобра за разлика од Б-Нет

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
И двете се срања ама мора да се игра некаде ... Гарена е подобра за разлика од Б-Нет
Ете сега направија stand alone од дотата така да ке си ја играме сите таму.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
kako nemoze da se izigra asolna dota na garena?
pa duri i vo mkd 1 sekoj den igram barem po 1 known dota do kraj 5v5 bez liveri...
a na b-net nekoj dropnal nekoj livnal nekoj 5 sec delay nekoj spikes etc etc..
ne kazvite gluposti 2 milioni accounti imat na garena i site od popoznative igraci se preflija od b-net na garnea.. IDEC ligava kaj se igrat na garena ili b-net?

Член од
21 август 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Хм, а бе да, Гарена е подобра во споредба со Б-нет, ама Гарената е многу багована. Секоја трета партија некој ќе дропни без врска..

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
ne znaev kaj da pisam pa aj ovde.Abe zosto SS od warcraft mi se crni?
Pravam SS i odam da vidam kako izgleda i samo crna slika i nisto dr

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
еве 1 прашање од мене : Значи сега ја инсталирав Warcraft ги ставив мапите и сега сакам да го ставам и еден patch ( 1.24 ) но незнам како е ако може некое објаснување како да го ставам

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
еве 1 прашање од мене : Значи сега ја инсталирав Warcraft ги ставив мапите и сега сакам да го ставам и еден patch ( 1.24 ) но незнам како е ако може некое објаснување како да го ставам
Epa vaka:
Ako WC3 ti e copirana vo kompjuter togas odi vo START i nad to za gasnejne na kom imas RUN...Vo run pisi REGEDIT i ke ti se pojavi nekakva lista.Ti stegni na HKEY_CURRENT_USER i posle baraj software. Vo software najdi go blizzard entertainment i WC folderot, stegni na folderot i od desno treba da ima edno DEFAULT. Na prazno mesto stegni desen klik i ADD>>NEW STRING VALUE i imenuvaj go InstallPath(tocno kako so go pisav) potoa dvoen klik na to so go napraj i vo value data pisi ja lokacijata na igrata(pr. D:\IGRI\Warcraft III) i posle samo probaj da go install patchot. Ama zapomni za da instaliras 1.24 treba da imas 1.23.
PS.Malku e slozeno za objasnuvajne ama to e to a ja ti go objasiv najdobro so mozev

Член од
21 октомври 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
може некој да ми каже како да играм на б-нет пошо инвалид кеј иам како да го напраам има ли шанси )

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Имам проблем со логирање на Garena (connection to server failed (E00001). Ја сменив static ip, ја преинсталирав гарената, петцифрен код внесувам, на сите 5 сервери пробав. Ми кажаа дека овие фајлови може да помогнат http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=308074&extra=page=1...ништо и со нив. Firewall-от ми е исклучен, TCP port и во UDP port ги сменив, им зададов и нули на двата, ама пак истиот проблем го јавува. Windows XP имам, порано имам играно на гарена со истиот, ама од пред 2 месеца имам кабловски интернет.

Има некој идеа што може да е проблемот?

Kajgana Shop

На врв Bottom