DotA генерална дискусија

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Без фантазии, така? Ако сакате може да отвориме тема: Херо билд од соништата.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Потато, можно е да се направи толку голд ако играат барем 1.5 саат. Прво противничките херои да биде годлике и секој од нив ќе кошта по 500-600 голд. Со батл фјури... хм.. ок се прават пари. Рошан = пари. Со фантомот лесно е да се фарма. Можеби и го билдале. И све тоа резултира да може да се направи тој билд.

ПС. По ботски билд не си можел да направиш (=

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Шорти, да умреш со фантомот 6 пати против играчи што не знаат ни зашто служат сентри вардс треба да си коњ.
Потато, можно е да се направи толку голд ако играат барем 1.5 саат.
Дај прочитај го уште еднаш неговиот пост, човекот се БРЗАШЕ ДА ЗАВРШИ за да може да игра некоја игра.. Зар не се доволни фури и дивајн да завршиш игра? ...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не ми требаше манта, се размножував со третата ... :)
Не зборам за размножување,него за маната што никогаш немаше да ја видат.
И колку време траеше партијата,стварно?
Овие склопки,освен ако не играш против ботови или Arem се прават за минимум 100 минути игра.
Плус се ти се некој гром ајтеми,ако умираше на почеток,што прво од нив склопи,дај објасни малце :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Хахаха, ај до крај да го испитуваме да го фатиме во тесно :P
Се шалим. ако немаш риплеј ништо не правиме :D

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Абе нема што да се испитуваме, констатирано е дека лаже и готово.

Ајде, преминуваме на нешто друго.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Axe страшно ме нервира кога играм против него и посевбо ако сум мелее херој..

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Не зборам за размножување,него за маната што никогаш немаше да ја видат.
И колку време траеше партијата,стварно?
Овие склопки,освен ако не играш против ботови или Arem се прават за минимум 100 минути игра.
Плус се ти се некој гром ајтеми,ако умираше на почеток,што прво од нив склопи,дај објасни малце :)
Времетрање на играта - околу 80 минути.

Прво спојка - батл фјури, после тоа Демон еџ купив, па Релик, па Дивајн.

Мод - ar.

Противниците не беа слаби, ама немаа тактика, и најчесто коа се тучевме они гинеа ... :), А ја бев среќникот што праеше дабл, трипл кил ... :) Си ги гагав со прва, а и коа ќе се напраеа 100 Фантома, незгодно беше. :)

п.с. Љубезно го замолувам Potato веќе да не ми се обраќа ни да ме спомнува во неговите постови. Иначе, лошо ќе биде. :wink:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Кој паметен би направил батл фјури како прв итем за фантомот, а како втор дивајн =))

Фантомот со фјури не е ни приближно толку јак за да можеш со сигурност да му направиш дивајн и да не стравувај да го изгубиш. ( или не паѓа веќе ? )

@Ливерпул_фан: Штета што потато не паѓа на провокации, иначе мислам дека знаеш што ќе се случеше до сега.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Кој паметен би направил батл фјури како прв итем за фантомот, а како втор дивајн =))

Фантомот со фјури не е ни приближно толку јак за да можеш со сигурност да му направиш дивајн и да не стравувај да го изгубиш. ( или не паѓа веќе ? )

@Ливерпул_фан: Штета што потато не паѓа на провокации, иначе мислам дека знаеш што ќе се случеше до сега.
Да, да, знам. Ќе ме убиеше до сеа. :(едит од Mac)): без меѓусебни навреди,да ја држиме дискусијата на ниво !

# Имав perseverense од почеток и за тоа го досклопив фјурито. Имав ејџис од рошката и многу кеш од изгаганите среќни убиства и јачањето сам на страна, па ете дивајн.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ливерпул и Потато,и двајцата имате нешто за докажување,ама ве молам без навреди,ме боли кога ве бришам.
Сеа сите знаеме ние доташите сме малце живчани,ама да не се навредуваме како што го правиме тоа коа некој ќе заборави да пушти шеста :)

Вака сеа мое мислење.
Ливерпул,јас неам причина да се сомневам дека би лажел,ама тие ајтеми и годлајк скор со нив,се прави само против некои ботчиња :)

Плус на рошан не знам како си успеал да отидеш толку рано,сам не можеш со Батлфјури,а да сте отишле сите секако дека ќе го ганкнете само што другите треба да се ботови,поготово Broodmother,па да не стави една мрежичка кај power-ups.
Плус како што кажа потато,НИКАКО не се прави дивајн како втор ајтем,без разлика колку пари имаш и што играш.Ако падне,исто како да си ја предал партијата.

И како трето,да те видеше некој искусен со дивајн,одма или окца на мидл,или гем на спиритот,и завршена партија :)

Значи не викам дека лажеш,ама ти било исто како дома со ботови да играш :)

Него потато,ти се верува дека со енчантрес имам направено 8000 само со патиче.Све беа меле,никој не смееше да ми писне,и цела партија од 40 мин,не купив ништо. :0
Мераци е кога играш против нубои некои :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Јас така Мац направив 10 000 со Broodmother (тоа пајакот под пајажина. Мислам дека така се викаше :D) Фино лепо ќе си одиш доле под мрежа, против ботови без окца и ќе си тепаш тепаш тепаш дур не ти здосади и F10>E>Q

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Хехехе то некој ептем ботој биле :)

Ај ако сакате да прајме една партија и да видиме кој ќе направи звер xD

Kajgana Shop

На врв Bottom