Ливерпул и Потато,и двајцата имате нешто за докажување,ама ве молам без навреди,ме боли кога ве бришам.
Сеа сите знаеме ние доташите сме малце живчани,ама да не се навредуваме како што го правиме тоа коа некој ќе заборави да пушти шеста
Вака сеа мое мислење.
Ливерпул,јас неам причина да се сомневам дека би лажел,ама тие ајтеми и годлајк скор со нив,се прави само против некои ботчиња
Плус на рошан не знам како си успеал да отидеш толку рано,сам не можеш со Батлфјури,а да сте отишле сите секако дека ќе го ганкнете само што другите треба да се ботови,поготово Broodmother,па да не стави една мрежичка кај power-ups.
Плус како што кажа потато,НИКАКО не се прави дивајн како втор ајтем,без разлика колку пари имаш и што играш.Ако падне,исто како да си ја предал партијата.
И како трето,да те видеше некој искусен со дивајн,одма или окца на мидл,или гем на спиритот,и завршена партија
Значи не викам дека лажеш,ама ти било исто како дома со ботови да играш
Него потато,ти се верува дека со енчантрес имам направено 8000 само со патиче.Све беа меле,никој не смееше да ми писне,и цела партија од 40 мин,не купив ништо. :0
Мераци е кога играш против нубои некои
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)