Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
То друже...Aко треба да кандисам уште 50-60 души да гласаат пристојно,само кажете.:smir:
Ако бре луѓе ќе имате деца некој ден, ај моето здравје оди ама ќе дојде и денот кога ќе пушите со децата во кола... едноставно грозно.
Не треба вакви забрани... данок да ви репнат па така ПАРТНЕР да е 150денари... тогаш да ве видам... или пак светски цени... малборо кутија 360денари. Тогаш дали ќе се буните за дискриминација...![]()
Баш ќе не уплашат........оддамна се снабдуваме на други места:kesa:
Ако бре луѓе ќе имате деца некој ден, ај моето здравје оди ама ќе дојде и денот кога ќе пушите со децата во кола... едноставно грозно.
Не треба вакви забрани... данок да ви репнат па така ПАРТНЕР да е 150денари... тогаш да ве видам... или пак светски цени... малборо кутија 360денари. Тогаш дали ќе се буните за дискриминација...![]()
Сите еден ден ќе престанат да пушат,ама дилемата ќе остане.
Сум за заради страствениот пушач во мојата околина и сериозно ме загрижува.Сум за делот со забраната за пушење во простории на претпријатија.Сум заради тоа што луѓето свесно се уништуваат и не можам да го разберам тоа,ниту пак се трудам и терам некому да ми објасни.На кој како му чини.
Против сум со делот со кафичиве и дискотекиве,не ми пречи друштво на пушачи,ниту задимени простории,сакам да се дружам бре,а не да се двојам на пушачи и непушачи.Дискриминација е навистина.Како пушачите да се болни од заразна болест.Практично е ограничено движењето на луѓето кои се пушачи.
Има и други начини да се намали бројот на пушачи,ама изгледа најлесно е вака...за некому,иако не го делам тоа мислење.
Имам за и против ставови,сепак 3-1 е,па се одлучив за втората опција,најмногу заради делот здравје.
Повеќе од јасно беше дека се работи за лиценцирање. Да погодам...20.000 денари?![]()
За таа сума пак секој кафич/ресторан ќе биде пушачки. Да ги видам непушачите да идат после во тие кафичи
Бунете се сеа да ве видам...идете по тениски собиралишта сеа пијте си кафе.