Domino's Pizza во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Јадев Македонска и Пеперони. Одлични пици. Македонската фул мастраф, пеперонито многу пријатен лут вкус.

Јас pepperoni passion јадев,и сум ептен задоволен. (y)

Исто јадев и пита со нутела,ама дефинитино не сум задоволен од неа. Мислам вкусна е и се,ама за 200 ден. воопшто не се исплати,тенка ко лист. :facepalm:

На два-три наврати јадев македонска... :гик: Ауууу....:love: Преубаво нешто. Вреди за парите дефинитивно.(y)Не сум некој јадач или гурман, ама од мене имаат едно браво навистина!

На WOWZAPP 2012 хакатонот организиран од Микрософт добив ваучер 15% попуст за сите онлајн нарачки. Доколку има некој што нарачува онлајн тука еве код, DPXoo82 . Може да се искористи повеќе пати (заборавив на која дата истекува).

Ако ја донесат до радишани за 30 мин , дупло ке му ја платам (y)

Четврток, 6. Декември, спреми се за најголемата пица забава на планетава.

Domino's pizza во чест на својот реоденден 52 роденден ви одбрува 50% ПОПУСТ на сите пици порачани преку Интернет.

Најави се преку овој линк, сподели и почести ги твоите пријатели со 50% попуст.http://www.facebook.com/Dominosmk/app_112849958877514

Се молат Domino's Pizza Macedonia да не спамираат со несакана пошта и да не прават ѓубре по влезовите.
Или барем да го прават тоа во понеделник, затоа што чистачката ни доаѓа во вторник.

65185_4485067518663_628977540_n.jpg

Jас бих бил презадоволен, ако САМО Domino's Pizza ме спамирааха. ;)
Ама за жал секоjдневно во поштенската ми кутиjа има секакав спам.
Што бидна со третиот обект? Нели во Охрид ке има уште еден ресторан?

Od Domino's sum jadela pola - pola, makedonska i vegetarijanska pica. Mislam ok e, amerikanska pica, so tezok kecap, mnogu kaskaval i sl.

Pecenite lepcinja prelieni so luk se epten ok. Mestoto e uzas, pogotovo vo Siti Mol. Se cuvstvuvav ko vo javna menza da sum.

Уште ли важи во вторник втората пица за 50%?

Od Domino's sum jadela pola - pola, makedonska i vegetarijanska pica. Mislam ok e, amerikanska pica, so tezok kecap, mnogu kaskaval i sl.

Pecenite lepcinja prelieni so luk se epten ok. Mestoto e uzas, pogotovo vo Siti Mol. Se cuvstvuvav ko vo javna menza da sum.
:pos: А како сакаш да се чуствуваш во трговски како во елитен ресторант од 5 ѕвезди.:pos:

Некој шо пробал Margarita,Beefy или Parmesana да ми каже која е најдобра..

Најубава ми е Domino's Special а со пепероните ич не ми допадна ем многу беше мрсна :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom