Зависи кога како, кога ќе ме фати некоја мрза од дома не ми се мрда а па некад некоја сафра што седам дома па нејќам да се приберам воопшто дома.Се зависи од моментот од периодот во кој се наоѓам.
Израснав на улица, можам да кажам, не поради фактот дека родителите не се грижеа за мене, или не знае каде скитам, поради фактот што сум мн, темпераментен и сакам да шетам, и неможам дома да седам, ЗНАЧИ сега на 22 години сум секој ден во центар, дали бркам обврски завршувам некој работи задачи, а и си пијам кафе на раат, значи секој божји ден, исто на улица и во кола го поминувам, и тоа е
Се зависи од периодот.. Обично во зима преферирам домашна атмосфера дека тогаш сум новогодишно расположена:smir:.. Додека пак во лето повеќе сум надвор..
Skitnik, sekogas gledam da pominam so poveke vreme nadvor, se pribiram koga ke pocnam da im nedostigam na moite doma pa zvonat na mobilen da si odam, a na leto koa odam u ohrid, po 20/24 saata skitam, ostanatite 4 saata gi koristam za jadenje i spienje.
кога не сум на работа најчесто сум дома. некогаш ќе ме фати сафра, па одам кај други домаќинки кои имаат деца на возраст како моите, па ќе се акнам таму на некој саат да се издуваме колективно.
У задње време повеќе сум дома плус и бев болен а и дека ми е топличко,пријатно ако ме фати склет у кола се качувам вртам некој добар круг околу град и пак домче во секој случај Домашар сум ќе биде од мене домакинче
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.