Домашари или скитници?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Вака на зима подобро ми е во домашна атмосфера, ама во пролет/лето тешко да издржам да сум подолго време дома...

Зависи кога како, кога ќе ме фати некоја мрза од дома не ми се мрда а па некад некоја сафра што седам дома па нејќам да се приберам воопшто дома.Се зависи од моментот од периодот во кој се наоѓам.

Периодично...
Има периоди кога не се свртувам дома ни 5 минути, но има и периоди во кои со пушка не можеш да ме истераш од дома.

Израснав на улица, можам да кажам, не поради фактот дека родителите не се грижеа за мене, или не знае каде скитам, поради фактот што сум мн, темпераментен и сакам да шетам, и неможам дома да седам, ЗНАЧИ сега на 22 години сум секој ден во центар, дали бркам обврски завршувам некој работи задачи, а и си пијам кафе на раат, значи секој божји ден, исто на улица и во кола го поминувам, и тоа е:vozbud:

зависи од периодот во годината, зимно време сум скитник, а летно време сум скитник после 6 попладне :smir::smir::smir:

skitnik ne viden me molat doma da sedam,za jadenje i spienje sum doma samo i 4at pat (poveke 4at nego pat) doma pred kom. da skisnam i toa:toe::vozbud::vozbud:

Се зависи од периодот.. Обично во зима преферирам домашна атмосфера дека тогаш сум новогодишно расположена:smir:.. Додека пак во лето повеќе сум надвор..:pipi:

Скитник-без разлика од годишното време или педиод од денот.....

Skitnik, sekogas gledam da pominam so poveke vreme nadvor, se pribiram koga ke pocnam da im nedostigam na moite doma pa zvonat na mobilen da si odam, a na leto koa odam u ohrid, po 20/24 saata skitam, ostanatite 4 saata gi koristam za jadenje i spienje.

домаќинка! :tv:

кога не сум на работа најчесто сум дома. некогаш ќе ме фати сафра, па одам кај други домаќинки кои имаат деца на возраст како моите, па ќе се акнам таму на некој саат да се издуваме колективно.

Домашар...Зимно време особено, а на лето вечерта ако не излезам почнувам да се нервирам :)

Може звучи чудно али од дома не ми се излегува по никоја цена :kesa::tapp:

У задње време повеќе сум дома плус и бев болен а и дека ми е топличко,пријатно ако ме фати склет у кола се качувам вртам некој добар круг околу град и пак домче во секој случај Домашар сум ќе биде од мене домакинче :vozbud:

Има периоди коа цело време шетам и дома не се прибирам ама ми се има случувано и со денови нигде да не искочам.Сепак мислам дека повеќе сум по дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom