Домашари или скитници?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
па во зима сакам да си сум дома на топло али постокано да си имам гости, а во пролет и лето, кога надвор е така прекрасно сакам само да шетам и шетам!!!!!!

Домашар мислам дека сум повеќе.Шознам, не е како што беше не ми одговара ни средината толку веќе.Единствено сакам да имам улога на скитник во пролет,кога е убаво времето башка и убаво ветерче има и убавина е за шетање па ако треба и сама шетам задоволство ми е.Викенди почнав да мразам,ретко излегувам преку викенд повеќе скитам во среда отколку сабота.

зависи кога како. некогаш не ми се излегва од дома ама некогаш не ми се ој дома :). периоди ...

Defenitivno i dvete.Nekogas sakam samo da sum doma,no nekogas znam da ne se priberam.Zavisi od raspolozenieto i kako ke me fanat "matnite" vo glava :):):)

Скитам ептен, посебно на распуст дома не се прибирам. Сеа суботава дома се немав прибрано 14 саата :)

Па кога како, најчесто дремам дома за време на учебна година ама за распусти тешко дека би можеле да ме пронајдете дома... :)

Додека трае школската година сум домашар, а летово не се прибирам дома.:)

..Зависи. Сепак би рекла повеќе седам дома.И кога ми е досадно наоѓам занимација.Кога сум надвор,ретко кога ми е досадно,ама едноставно кога се нема каде да се оди,каде да се излезе, секој би одбрал дома да си седи.

Само дома си е дома.......................хехехе најчесто сум дома, но летно време не се прибирам многу, ја користам секоја прилика да шетнам негде:pipi:

Зависи кога-како.Некогаш несакам да мрднам од дома а некогаш не ми се оди дома.
:salut:

За распусти никоаш не сум дома, а пак за учебна година излагам ама не исто ко за распусти... значи скитник сум :P

хехе добро прашање, кога бев помал бев невидена скитара едвај дома ме прибираа, сега балансирано си искачам немам проблеми со тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom