Домашари или скитници?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
море порано.. пролет лето есен зима се молеа моите дома да ме видат!!! сега се молат да искочам од дома.. хихихи
не бе.. зависи од времево... ко шо е ладно не ми се ни помислува да искочам а камо ли друго..
сеа нека пукне пролет лето па дома поретко ке бидам :)

Клошарана.. По цел ден сум излезен.

Дефиницијата за поимот домашари ми е бш водење на пензионерки живот, ОДВРАТНО ! Скитничката ориентација е најбоље бар у младиве годинки....Скитај за да си млад моето ново животно мото ! :pos2::pos2::pos2:

Зависи кога како, но не практикувам мн да уличарам преку ден. Поубаво се чувствувам кога сум дома, си седам на топло(летно време на ладно) си уживам...а излегувам навечер, преку школска година само викенд, а летно време секој ден:)

Пред да ставам интенрнет скоро и да не влегував дома :) Последнава година станав малце зависник од нетов, ама кога ќе се затопли малце, повторно се враќам на улицата:salut:

Во душата сум "домашар".. Ама другарите не ме оставаат ни пола саат на раат во слободното време.. така да.. само во душата :nerv: .. често ме нервираат така што постојано некаде одиме.. ама па нема што да правам, сите се сложат и неможам да се делам само јас.. :(

па на зима ич не ми се излегува. може онака преку ден на кафе и навечер за викенди инаку во теков на неделава :nenene: имам за учење, на курсеви, на тренинг (и тоа спаѓа во излегување ама јас кажувам за со друштвово) и немам време. а за на лето е веќе друга приказна :pipi: тогаш дома не ми се седи по никоја цена со исклучок кога е 40 степени

Клипов е најдобар одговор!!Пали колата и да ме нема:smir:

Па зависи. Ако е ладно,вака како што беше зимава, претежно сум дома,али кога ќе затопли скоро по цел ден ме нема дома,точак па до игралиште, малу фудбал да се чисто да се растрчам, малу низ чаршија и после до касно навечер на улица, освен ако утредента од сабајле немам тренинг.

За распусти пакувам ранец и бегам од дома...иначе вака преку школска,само петок и сабота...и евентуално у малоо некој ден

Се навикнувам да дремам дома.Си ги сакам и на гости.ммм

Не е битно времето,битен е фактот што многу ретко сум дома.

само дома да не сум, место не ме држит. :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom