На периоди. Едното, па другото, па пак едното, па пак другото... Понекогаш не можам да се приберам со денои, недели...:kesa: Понекогаш ми е толку убаво дома без причина, што не можам да замислам да сум на друго место.
Повеќе сум за дома ама само ако сум сама! Си пуштам гласна музика и уживам! Ако е дома "полна куќа" бегам што повеќе надвор да сум
:jaj: Сакам да шетам ама не по цел ден!
Ima periodi koa akam nonstop i ne se pribiram doma, a ima periodi koa moite nemozat da me izbrkaat od doma zasho dremam na pc ili ucam ili citam nekoj kniga, sea sum u fazaa na akanje i ne pribiranje doma:pos2:
Зависи од периодот но мислам дека и според годините малку.Како тинејџерка нон стоп шетав не се прибирав дома.Додека сега не ми пречи да сум домче.Обично на пролет повеќе шеткам а зимата си седам дома.
Сега скитам ко луда. Така ми доаѓа. А после ќе се увалам дома, ќе учам и нема да видам нити фикус на балкон.:nesum:
Значи, амбивалентно. Те ова, те она. Но повеќе скитам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.