Домашари или скитници?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
На периоди. Едното, па другото, па пак едното, па пак другото... Понекогаш не можам да се приберам со денои, недели...:kesa: Понекогаш ми е толку убаво дома без причина, што не можам да замислам да сум на друго место.

Skitnik definitivno.
Deneska od naskolo si dojdov vo 6, a izbegav od poslednite 4 casovi hahaha

И јас на периоди...сеа зимно време по цел ден сум дома,на нет:icon_biggа коа ке фати пролет и лето не се прибирам дома

И јас сум повеќе скитник-цел ден по кафиња, па кај другари/ки, па се шетаме...дома сум само кога сум уморна или ми се спие :icon_cool

Домашарка.Домашарка сум :)

Само мојата соба, компјутерот или телевизорот и никој/ништо друг/о не ми треба.:) Може и со најблиските, само дома да сум си.:)

Домашар сум бе,незнам зш али ептен ми е убаво кога сум дома!

Koga setam setam...ama koga sedam doma si sedam :)

taka da..i dvata slucai :)

Домашарка дефинитивно, јесда некогаш кога ќе искочам не ми се враќа дома :)

А бе зависи од периодот! Кога е лето и кога е убаво времето дома не се прибирам! Кога е поладно и зима си седам повеќе дома!

Повеќе сум за дома ама само ако сум сама! Си пуштам гласна музика и уживам! Ако е дома "полна куќа" бегам што повеќе надвор да сум
:jaj: Сакам да шетам ама не по цел ден!

Па во лето сум повеќе надвор ама затоа па во зима некако немам преголема желба за скитање па лежачам по дома.

Ima periodi koa akam nonstop i ne se pribiram doma, a ima periodi koa moite nemozat da me izbrkaat od doma zasho dremam na pc ili ucam ili citam nekoj kniga, sea sum u fazaa na akanje i ne pribiranje doma:pos2:

Зависи од периодот но мислам дека и според годините малку.Како тинејџерка нон стоп шетав не се прибирав дома.Додека сега не ми пречи да сум домче.Обично на пролет повеќе шеткам а зимата си седам дома.

Сега скитам ко луда. Така ми доаѓа. А после ќе се увалам дома, ќе учам и нема да видам нити фикус на балкон.:nesum:
Значи, амбивалентно. Те ова, те она. Но повеќе скитам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom