- Член од
- 3 ноември 2024
- Мислења
- 1.005
- Поени од реакции
- 777
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Пред некој ден замотав еден и изгледав две епизоди.Што би кажале wotчиња на форум, топла препорака. Ја сам до 3 епизоду, кида документарка за елиенс, контакти и сфе повржано сс религију, ангели, јуефоус...
@Ska Maniac ти обавезно да гу глеаш!
Можам да те замислам тебе како гледаш документарец за ванземаљци.Пред некој ден замотав еден и изгледав две епизоди.
Отрезнев.
I WANT TO BELIEVE, но висока продукција не оди под рака со тема за вонземјани.
Да оставиш трошка верба на овие епизоди е исто како да веруваш во рамна земја.
Но јас нема да сум дрзок како што си ти кон рамноземјашите, оти сум КУЛ на таков начин.
А и тажно е кога цела продукција снима болен човек кој гледа вонземјани во собата штом се изгаси светло. Почни подкаст и збори сам пред неколку како Мики @Ska Maniac Ли. Таа автентичност е тоа што продава, кога некој очигледно не е згрижен а има пристап до интернет со некоја тресечка камера од 70тите. Да знаеш зошто пукаш пуканки. Топла подрака да не осетиш до викендот би кажале wotчињата ако препорачаш пак нешто такво.
Не треба да моташ туку да одмотуваш. Тука ти е најголемата грешка.Пред некој ден замотав еден и изгледав две епизоди.
Отрезнев.
Но јас нема да сум дрзок како што си ти кон рамноземјашите, оти сум КУЛ на таков начин.
А и тажно е кога цела продукција снима болен човек кој гледа вонземјани во собата штом се изгаси светло. Почни подкаст и збори сам пред неколку како Мики @Ska Maniac Ли. Таа автентичност е тоа што продава, кога некој очигледно не е згрижен а има пристап до интернет со некоја тресечка камера од 70тите. Да знаеш зошто пукаш пуканки. Топла подрака да не осетиш до викендот би кажале wotчињата ако препорачаш пак нешто такво.
Пред некој ден замотав еден и изгледав две епизоди.
Отрезнев.
Јас немам испуштено епизода кај Rogan кога се гости Graham Hancock, Lazar, Jeremy Corbell итн. после кои заглавувам во зајачки дупки и малку зајачки усни пред спиење за забава. Јас сум можеби и најдлабоко во маносферата поради хуморот, таму се префрлија доста од квалитетните комичари кои бегаа од воукците што банираа смешни зборови. Религиозно една декада си гледам Kill Tony, но да се вратиме на темата. Не знам зошто ти е чудно, и за архива, не го плукав предлогот оти е за вонземјани туку дека не чини воопшто. Нема да си го кʼрбнам вкусот за тв и филм само оти одработува забавна тема. И топлотната препорака и тој на Спилберг се срање и тоа е тоа. Запознаен сум приказните што најмногу циркулираат и сум се забавувал со темиве доволно, не се понашајте како религиозни фанатици кои само они знаат што кажал Бог. Проблемот е што толку забегавате што си ја уништувате најверојатно една од вистинските забави кои ја имавте на нет. Епа мојата е кога ќе видам дека ова прошло кај џанакот кој збори како рамноземјашите и христијаните биле глупи а инсинуира од далеку дека тоа што предложи не е нетфликс забава туку доказен материјал, нормално дека тогаш треба да му го покажеме местото - назад на земјата. Инаку маицава ми е омилена, откако застаре ја направив рамбовка како вистински реднек:Можам да те замислам тебе како гледаш документарец за ванземаљци.
Исто ко Рон да гледа кулинарско шоу и пак да чека од жена му да му готви.

Извини ако не ме разбра.Престани да пишуеш сс лакирани нокти, никој више не те ни чита, а и тија што ке ти га прочитаф пост, веруј ми никој нит те сфаќа нит разбира.
Иам седено на времето преко 5-6 пут сс Мики Ли у Штип.
Туј негде сте у стил на изразување, ударени сте и двоицата у главу
Некој што зема за да е смешен на месенџер и очекувано е да гледа вонземјани во собата. Еден разговор со психијатар и можеби ќе откриете дека и ти си бил проубнат од ејлиени по планините. Или само некој ти го закачил додека си бил хај. Џанки стејт оф мајнд ти текнуе.Djanki so se gibas ebate narkomanot izvetrean.
Куде ја напиша дека овај документарка е доказан материјал?Јас немам испуштено епизода кај Rogan кога се гости Graham Hancock, Lazar, Jeremy Corbell итн. после кои заглавувам во зајачки дупки и малку зајачки усни пред спиење за забава. Јас сум можеби и најдлабоко во маносферата поради хуморот, таму се префрлија доста од квалитетните комичари кои бегаа од воукците што банираа смешни зборови. Религиозно една декада си гледам Kill Tony, но да се вратиме на темата. Не знам зошто ти е чудно, и за архива, не го плукав предлогот оти е за вонземјани туку дека не чини воопшто. Нема да си го кʼрбнам вкусот за тв и филм само оти одработува забавна тема. И топлотната препорака и тој на Спилберг се срање и тоа е тоа. Запознаен сум приказните што најмногу циркулираат и сум се забавувал со темиве доволно, не се понашајте како религиозни фанатици кои само они знаат што кажал Бог. Проблемот е што толку забегавате што си ја уништувате најверојатно една од вистинските забави кои ја имавте на нет. Епа мојата е кога ќе видам дека ова прошло кај џанакот кој збори како рамноземјашите и христијаните биле глупи а инсинуира од далеку дека тоа што предложи не е нетфликс забава туку доказен материјал, нормално дека тогаш треба да му го покажеме местото - назад на земјата. Инаку маицава ми е омилена, откако застаре ја направив рамбовка како вистински реднек:
Прегледај го приврзокот 486246
Извини ако не ме разбра.
Еве упростено:
Некој што зема за да е смешен на месенџер и очекувано е да гледа вонземјани во собата. Еден разговор со психијатар и можеби ќе откриете дека и ти си бил проубнат од ејлиени по планините. Или само некој ти го закачил додека си бил хај. Џанки стејт оф мајнд ти текнуе.
Кога спомна розов хибрид пмаетот прво ми отиде на некој розев клон на сивите.Куде ја напиша дека овај документарка е доказан материјал?
И престани да се бламираш и да глумиш елоквенцију. Само личиш на некој розеф хибрид, нешто измеѓу Сунгер Боб и Рон Бургунди.
И колко сам ја џанки, ти толко си добар у футсал, ако знаеш уопште што е тој.

Пмаетот да ти го еба, кај ти летаат мислите у јуфоу, видиш Сунгер Вот вика дека не постоиф.Кога спомна розов хибрид пмаетот прво ми отиде на некој розев клон на сивите.![]()
Џабе, па ке мисли дека му пуштам докази.A da smotate vie eden zaedno.
Тоа е што јас отсекогаш и сакав, се додека рече дека не сум кул. Некни пишал сака да пуши со анчо и таква некоја екипа, наместо во мојот круг. Но, на дадена шанса да бидеме форум френдс докажа дека неговата смисла за хумор се протега само врз другите и не знае да ја направи никогаш на своја сметка, а тоа е голем ноу-ноу за викање некој во кругот.A da smotate vie eden zaedno.

Брат, одјеби, не те ни читам више.Тоа е што јас отсекогаш и сакав, се додека рече дека не сум кул. Некни пишал сака да пуши со анчо и таква некоја екипа, наместо во мојот круг. Но, на дадена шанса да бидеме форум френдс докажа дека неговата смисла за хумор се протега само врз другите и не знае да ја направи никогаш на своја сметка, а тоа е голем ноу-ноу за викање некој во кругот.
Затоа понекул од сега не сум ни бил. Изгледав две епизоди, океј беше да го извозиш бранот, ама си реков некул човек не би го догледал ова и кој му го ебе предлогот.
Ајде @парва павароти, кажи ми што ТИ мислиш било леталото во втората епизода позади кое летале два џет фајтери освен нели неидентификуван летечки објект. Еве да не биде само инсинуација.
Може да заклучиме тогаш дека сфетла су им палили и давале печурке да јадеф.Брат, одјеби, не те ни читам више.
Аеее поздраф.
На вакво нешто прво ми текна :Пмаетот да ти го еба, кај ти летаат мислите у јуфоу, видиш Сунгер Вот вика дека не постоиф.