Дојде пролет...

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав со песната Бело е се..:):)

Во радовиш има 15цм наврнано...:vozbud:

Ајдеее, ако продужи вака, ќе не натрупа до утре. Сакам снег, ама веќе Април дојде, не ми е до снег баш.

епааа global warming :pos2::pos2::pos2::pos2: ми стемни кога го видов снегов....таман почнав да купувам летна гардероба....па не е фер....сакам сонце... на што личи ова???? мразам снег.....а уште повеќе снег у март!!!!

Ај интересно беше зимоска, ама снегов е веќе so last season... И косата ми ја расипа сега! Уствари ај нема да ми смета толку, бар ќе седам дома да учам и ќе им се ситам на економски што им се расипа времето. мухахахахахаа

Колку е лудо времево...
Во средата беше сабајлето облачно, после кога бев на школо погледнав низ прозорот беше сончево.По 5 минути беше целосно побелено сето место од снег, а по 5 минути истиот тој снег се стопи.После пукаше сонце...:uvo:
Вчера цел ден сончев, денес пак снегови.Ми се смачија веќе, не е тоа што беше.Утре ништо чудно и крокодили да паѓаат, не рекле за џабе "Луда Марта со 300 ума":)

леле пред малце стануам и шо да видам...........фак оф..снег истура а многу го мразам се е раскашавено не се оди никаде...и дома ли да дремам...

Оооо Пролет дојде????Тии бре сум забораил све бре, па и воа снегов ме измами, абе го сакам снегот ама кај баш сеа најде да истури...што не врнеше пред 1 месец

Не го сакам снегов:nesum:Завеана сум ваму неможам да мрднам од дома....

Каков шлапатарник ќе биде вечер...:jaj:

Значи каква пролет.. во Тетово снегов не престанува да паѓа. Али супер е.. поготово за оние кои скијаат ова е премија..

Дојде пролет, спремајте санките...

Тек сеа шо ќе речат од Македонија Пат за снегов :icon_lol:

Дојде пролет и ни донесе снег ...:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom