Dogging

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.348
Локација
Струмица
Веб-сајт
www.kajgana.com
Тоа ќе му дојде жената, или пар, да оди некаде на отворено место, паркинг, шумичка, такво нешто, обично со кола, и таму има и други такви и има, но и не мора да има секс :)
Отворени се сите опции. Групен секс, генг бенг, мастурбација, пушење драпање, лижење, воајреизам...
Е сега прашање и за жени и за мажи:
Ве фаќа мерак? :)
Него еве и што вика Википедија за да добиете појасна слика:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dogging_(sexual_slang)

А добро зарем има сеуште некои кои немале? Мислам дека секој пар доколку сака нешто повеќе од акција и нешто надвор од кревет ова е идеално нешто. Мислам малку е монотоно она само во кревет и 50 грама сончоглед..

Не. Мојот сексуален живот е моја работа, не сакам да ме манијачат други додека го правам тоа. Или пак јас да гледам некој друг.

Па ова би било идеално за оние кои конзумираат некои дроги, ќе си се средат и после сексот на отворено дали на журка или во шума ќе им дојде како јаготка на шлагот.
Што се мене тиче,интимните односи сакам да бидат интимни што ќе ги споделувам само со партнерот и со никој друг.

Нели моментот со паблик сексот е да не те видат? Адреналинското, возбудливото.. од кај ова сеа поврзување?
Сум за паркче.. па и дождче.. :love:

Не би да ме гледаат ипак, мада I could go along with the idea.. да гледам, согласно секако, меѓу паровите.
Дека не ми личи долг сив мантил. Низок сум. :D

:confused:

Зошто го користиш сончогледот во сексот?
Очигледно си ме сфатил буквално...сончогледот го кажав како она кога тие досадно немаш што да правиш па зимаш сончоглед и дремеш пред тв, тоа тие исто ко во кревет кога ке имаш секс монотонија креветот па креветот подалеку јок и што кога ќе биде само во креветот? таквите луѓе јас би им дал сончоглед и нека грицкаат барем додека таа го задоволува.

Незнам дали сум сфатила како што треба, ама не е истото како имање секс на јавно место. Разликата е, кога имаш секс на јавно место, има шанса некој да те види, а dogging е кога дефинитивно некој те гледа или ти гледаш некој, не е оставено на шанса.
А да одговорам на прашањето, можеби звучи возбудливо, ама не, не ме фаќа мерак. Секс на јавно место од друга страна, зависно од ситуација, ме фаќа мерак :)

Во градски парк имаш колку сакаш ние го имаме ова и пред да знаеме.. :)

ОК, кој ќе се осмели, кој не... тоа веќе го расчистивме...
Е, сега, ве фаќа ли мерак некој да ви се придружи на било кој начин во забавата, или вие да се придружите некому?
Според тетка Вики(педија) тоа се места каде се се знае (дека има и други) и дека се може да се очекува, и пожелно е, да се случат најразлични комбинации :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom