Доделување на Оскарите за 2010 Година

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување

Кој филм оваа година ќе го освои Оскарот?

• Вкупно гласачи
    133
Натали не му се заблагодари на оној што ја возвиши онаму кај што е сеа, Лукас.
jews gonna jew.

а ко сме кај стенд ап, од Крис Рок има мин. 5 боље комичари.
Дауни&Булок е тандемот за 84ката :D

Леле Дауни да го води и го частам цел форум :)
Журка невидена ќе биде :)

Ненормалниов Франко на твитерот негов се убил од ставање риал тајм слики

http://www.whosay.com/jamesfranco/photos/14076 :pos:

Сега ми е појасно што се случило вчера. Бил повеќе сконцентриран на тоа да се испослика со ѕвездите и да го покаже тоа на другите. Профи, профи...

--- надополнето ---

Сега ми е појасно што се случило вчера. Бил повеќе сконцентриран на тоа да се испослика со ѕвездите и да го покаже тоа на другите. Профи, профи...

14050_la.jpg

:poss::ojea:

--- надополнето ---

Се гледаше дека му е гајле за оскариве, на забавата му беа насочени мислите :)

Абе Франко, Франко, се драпаше цело време, хаха, многу некако тмурни Оскари се на се, кога ќе се сетам како Џон Стујат и Хју Џекман ги водеа...

IOsono може вода да и носи на Миланче за субјективност :)

И јас сум задоволен од изборот на кралот. И слабо беа досадни оскарите...

Хаха, ле репризава слушнав нешто што сум пропуштил пред тоа, Миланка: "Инспирираше многу чудаци пред компјутер"

Натали не му се заблагодари на оној што ја возвиши онаму кај што е сеа, Лукас.
jews gonna jew.

Никако не можам да се согласам со твојот пост.

Натали ја освои публиката во 94та со улогата на малата Матилда во Професионалец и уште тука се виде дека родена за сцена. НО, од тој момент, мораа да поминат цели 10 години за таа пак да успее да долови една улога на високо рамниште, за која и доби номинација на тогашните Оскари за најдобра споредна женска улога. Зборам за филмот Closer, која што улога таа лично до сега ја има најдобро одиграно во нејзината кариера, подобро и од Black Swan иако за него синоќа зеде Оскар .. Барем според мене.

Џ. Лукас колку и да сакаше, заедно со цела негова екипа од SW, да ја прикажат во толку гламурозно светло во сите 3 дела, едноставно не беше тоа-тоа. Јасно беше дека ќе биде само уште една пролазна улога за неа иако можеби ќе ја памети поголем дел од публиката по неа, нооо со улогите во Професионалец, Поблиску и Црниот Лебед, не се споредува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom