Добро име за страна со туторијали

• Креатор на темата Креатор на темата The G-Man
  • Време на започнување Време на започнување

The G-Man

Кепец
Член од
6 декември 2007
Мислења
501
Поени од реакции
12
Ајде ве молам кажете ми некое име за македонска страна со разно разни туторијали: Од 3ds Max до Photoshop и After Effects.

Ајде ве молам, соработете

3dvision.com.mk

Не ми текнуваат поинакви и посеопфатни предлози.

трторијал.цом.мк

трторијал.цом.мк
Хеехе, ме насмеа :) Мисли на Туторијал.ком.мк
Пробај тоа ако нема некој веќе рег., или пробај туторијали.ком.мк / .мк пробај истотака.

goli-zenski.com и посетата ке ти биде до небооо!

Сериозно нешто како што предложи Апокалипто или пак нешто едноставно на македонски јазик. Школо ова она зашто гледам за општи работи имаш туторијали.

Хеехе, ме насмеа :) Мисли на Туторијал.ком.мк
Пробај тоа ако нема некој веќе рег., или пробај туторијали.ком.мк / .мк пробај истотака.

точно си напишав ТРТОРИЈАЛ.цом.мк

Значи нема потреба од офф топик на тема има ПП, мислењето не е утнато тоа е во склад со темата, туторијали за фотошоп и останати дизајнерски алатки, освен што е на англиски.
Сепак нека си оцени модераторот на подфорумот што треба да се брише. :D

Значи нема потреба од офф топик на тема има ПП, мислењето не е утнато тоа е во склад со темата, туторијали за фотошоп и останати дизајнерски алатки, освен што е на англиски.
Сепак нека си оцени модераторот на подфорумот што треба да се брише. :D
Сепак мислам дека ја утна темата темата е : Добро ИМЕ за страна со туторијали, е името на темата . Не каде има туторијали :) ( знам дека сум оф топик ама :) )

crtanje.mk поедноставно здравје

Код:
http:www.tutorialized.com/
овде имаш за се и сешто од photoshop до програмски јазици.
Пробај нема да зажалиш

Туторијали.Мк, што сакаш поеднноставно од ова... или пак Учи или Научи(али ако не се лажам има веќ еден таков nau4i)

Ова на пример iтутор.com.mk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom