Добри дечки vs Лоши дечки

• Креатор на темата Креатор на темата Interperf
  • Време на започнување Време на започнување

Добри дечки vs Лоши дечки

• Добри дечки

Гласови: 26 65,0%
  • Лоши дечки

Гласови: 14 35,0%

• Вкупно гласачи
    40
Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Сакам мислење од девојките на форумов за тоа што е попривлечно за нив....

Ова се некој од главните карактеристики на двата вида, се разбира многу ретко може да се погоди некој да е 100% едно или друго, ама мислам дека ова се некој главни карактеристики на двата типа.... (може и да додадеме ако ви текне)

Добри дечки
1.Не влегуваат во конфликти
2.Се трудат да не ја лутат девојката
3.Прават романтични нешта
4.И кажуваат на девојката дека ја сакаат
5.Не се арогантни
6.Ги почитуваат другите
7.Не сакаат криминал и идоли им се научници и такви луѓе
8. Други карактеристики со кој вие би ги опишале "добрите дечки"

Лоши дечки
1.Често влегуваат во конфликти
2.Не ги интересира што мисли девојката за нив
3.Не прават романтични нешта
4.Не ги искажуваат емоциите
5.Арогантни се
6.Не ги почитуваат "Добрите дечки"
7.Сакаат криминал и идоли им се криминалци
8.Други карактеристики со кој вие би ги опишале "лошите дечки"

Значи вака, одберете еден од овие два типа без приота да исклучувате некоја карактеристика и да додавате друга (знам дека ни едниот ни другиот вид не е перфектен), значи замислете дека сте во ситуација да можете да одберете само меѓу овие два вида и што би одбрале? :smir:

*После може да напишете што е добро а што лошо кај двата вида.....

Лоши дечки
1.Често влегуваат во конфликти
2.Не ги интересира што мисли девојката за нив
3.Не прават романтични нешта
4.Не ги искажуваат емоциите
5.Арогантни се
6.Не ги почитуваат "Добрите дечки"
7.Сакаат криминал и идоли им се криминалци

Резултати од ова погоре...

1. Затоа јадат ќотек или се верни муштерии во МВР по цели ноќи
2.Затоа после им се караат девојките
3.Нема на кои кога немаат, никоја девојка не сака некој што не и обрнува внимание
4.Нема на кои, исто како 3тото
5.Никој не ги сака нити ги поздравува, само се избегнати од останатат маса на луѓе
6.И секогаш на крајот го примаат стапот баш од тие ДОБРИ ДЕЧКИ кои кога ќе им скурчи се бетер...
7.Е овде има некои кои најповеќе ги сака за ова, Идризово со широки раце ги пречекува...

Бидете си Човек...

Ја сум како Доктор Хаус ама никоја не ме сака,дали сум нормален? :(

3.Нема на кои кога немаат, никоја девојка не сака некој што не и обрнува внимание

Друже јас знам полно со вакви карактеристики што глава не можат да кренат од девојки, не заебаај.

И ги замолувам машките да се воздржат од коментари дека оваа тема е повеке за тоа што мислат девојките.....

Има разлика од Bad Boy и дебил!*

* Ретардиран мајмун кој светот му се состои од тепачки+фудбал+јака пичка која носи минич со тигрест дезен+BMW+гордост да каже дека лежел в затвор и/или го претепале цајкани!

Најубаво е мешавина од двете.

Лично јас повеќе се гледам во втората група.

Не се согласувам за она со девојките. Ако некој ги следи тие „совети“ за bad boy...супер го наебал и е дебил!

Друже јас знам полно со вакви карактеристики што глава не можат да кренат од девојки, не заебаај.

И ги замолувам машките да се воздржат од коментари дека оваа тема е повеке за тоа што мислат девојките.....

Ебати "Девојките", па можи по парите му трчаат од кај знаеш :toe:

Резултати од ова погоре...

1. Затоа јадат ќотек или се верни муштерии во МВР по цели ноќи
2.Затоа после им се караат девојките
4.Нема на кои, исто како 3тото
5.Никој не ги сака нити ги поздравува, само се избегнати од останатат маса на луѓе
6.И секогаш на крајот го примаат стапот баш од тие ДОБРИ ДЕЧКИ кои кога ќе им скурчи се бетер...
7.Е овде има некои кои најповеќе ги сака за ова, Идризово со широки раце ги пречекува...

Бидете си Човек...

Пореално кажано амин.

Во примеро се претставени два вида на луѓе “Бубалици vs Деликвенти“

Што е со нромалните луѓе? Луѓе што имале тепачка во животот, не искажуваат емоции ама прават романтични нешта, луѓе шо не ги мразат добрите дечки и шо не им се исто так идоли научници туку некои пеачи ?

За типови на луѓе има многу, нема “Добар или Лош“ човек, колку што десната рака ти е десна, толку левата ти е лева, така сите луѓе се добри и лоши истовремено, зависно од која гледна точка е.
Исто како на сите шо едната рака ни работи поеќе, така кај луѓето добрината т.е лошотијата ќе биде прва особина.
Не гледам ја некоја посебна причина женските да не ги сакаат и овие т.н “лоши момци“ поради шо поеќето жени се палат на такви деликвенти:)

Заеби ти лоши/добри имаш пари имаш дечко/женска а ако немаш че се задоволиш со остатокот а љубов нема одамна заборај то...

Лоши дечки не е еднакво на глупи дечки. Не трескајте глупости, таму со тоа листите на работи кои ги праат.

Пореално кажано амин.

Во примеро се претставени два вида на луѓе “Бубалици vs Деликвенти“

Што е со нромалните луѓе? Луѓе што имале тепачка во животот, не искажуваат емоции ама прават романтични нешта, луѓе шо не ги мразат добрите дечки и шо не им се исто так идоли научници туку некои пеачи ?

За типови на луѓе има многу, нема “Добар или Лош“ човек, колку што десната рака ти е десна, толку левата ти е лева, така сите луѓе се добри и лоши истовремено, зависно од која гледна точка е.
Исто како на сите шо едната рака ни работи поеќе, така кај луѓето добрината т.е лошотијата ќе биде прва особина.
Не гледам ја некоја посебна причина женските да не ги сакаат и овие т.н “лоши момци“ поради шо поеќето жени се палат на такви деликвенти:)

Знам дека има нешто помеѓу, јас лично не сум ни едното ни другото туку комбинација од двете. Прашањето ми е кој од овие два типа име е попривлечен на ЖЕНИТЕ кога би морале да одберат меѓу овие два, може ние да си кулираме.... :smir:

НЕ постои листа на правила за bad boy! Затоа и постојат bad boys! They don't follow rules! Rebel without a cause...that shit...

james-dean-on-bike.jpg

Листата е ох леле мајко... :nenene:
Тука нема што да се дискутира.

Мх мх, шубаа комбинација сум од двете.. <3

Ти ни опиша два типа на дечки,најнепосакувани на свет.Првите повеќе личат на девојки,вторите ме асоцираат на тренерка+кондура тип.Девојките повеќе сакаат НОРМАЛЕН ТИП :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom