Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Bruka nevidena e tiesto
Очигледно тргнал по патот на останатите, не е веќе она што го паметам што беше порано сега скоро сите викаат дека е катастрофа но тој се насочува кон публиката што слуша јас како што можам да видам од 18 па нагоре се слушаат таков тип на музика.

Очигледно тргнал по патот на останатите, не е веќе она што го паметам што беше порано сега скоро сите викаат дека е катастрофа но тој се насочува кон публиката што слуша јас како што можам да видам од 18 па нагоре се слушаат таков тип на музика.
Не е тргнал туку тој го постави патот за останатите, за тие што не го пратат толку нека го слушнат албумот Калеидоскоп и нека видат која година е објавен.

Еве што кажува тој самиот, во основа истото што го кажа ти, тоа го направил „за да допре до помладата публика“. Ипак јас мислам дека му текнало навреме кај лежат парите и тргнал по нив, како што направиле многу други.[DOUBLEPOST=1443985421][/DOUBLEPOST]Последно време што ми фаќа уво:
Afrojack ft. Mike Taylor - SummerThing! (Shapov vs M.E.G. & N.E.R.A.K. Remix)

Shapov - Disco Tufli

Matisse & Sadko vs Vigel - TENGU (Extended Mix)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom