Prince
PsyTrance, Musica Psychedelica
- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 1.160
- Поени од реакции
- 2.987
Tomorrowland 2015 | Tiësto
Иако веќе не е тој Тиесто кој беше порано, сепак пак прави добри ствари за слушање![]()
Bruka nevidena e tiesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tomorrowland 2015 | Tiësto
Иако веќе не е тој Тиесто кој беше порано, сепак пак прави добри ствари за слушање![]()
Очигледно тргнал по патот на останатите, не е веќе она што го паметам што беше порано сега скоро сите викаат дека е катастрофа но тој се насочува кон публиката што слуша јас како што можам да видам од 18 па нагоре се слушаат таков тип на музика.Bruka nevidena e tiesto
Не е тргнал туку тој го постави патот за останатите, за тие што не го пратат толку нека го слушнат албумот Калеидоскоп и нека видат која година е објавен.Очигледно тргнал по патот на останатите, не е веќе она што го паметам што беше порано сега скоро сите викаат дека е катастрофа но тој се насочува кон публиката што слуша јас како што можам да видам од 18 па нагоре се слушаат таков тип на музика.
Еве што кажува тој самиот, во основа истото што го кажа ти, тоа го направил „за да допре до помладата публика“. Ипак јас мислам дека му текнало навреме кај лежат парите и тргнал по нив, како што направиле многу други.[DOUBLEPOST=1443985421][/DOUBLEPOST]Последно време што ми фаќа уво:Очигледно тргнал по патот на останатите, не е веќе она што го паметам што беше порано сега скоро сите викаат дека е катастрофа но тој се насочува кон публиката што слуша јас како што можам да видам од 18 па нагоре се слушаат таков тип на музика.