Добра ГПС навигација за Андроид

• Креатор на темата Креатор на темата nj9x
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба навигација за таблет на македонски јазик или српски јазик бесплатна.

Ми треба навигација за таблет на македонски јазик или српски јазик бесплатна.
Оди на forum.gsm.mk имаш подфорум за гпс и сите навигации ти се бесплатни за симнување и инсталација. На македонски ја имаш и igo само со српски и хрватски глас.

Sent from my G7 using Tapatalk

Јас ја користам Navigator offline работи бесплатна е и редовно има надоградби. Има и страна за да пратиш доколку има некаде некои измени. До сега сум бил и во бугарија и грција и албанија и секаде без проблем и точно ме има однесено.

Navigon ќе си ја симнеш од торент, според мене најдобра навигација за било каде, дали Македонија или надвор сегде ќе те однесе..

Navigon ќе си ја симнеш од торент, според мене најдобра навигација за било каде, дали Македонија или надвор сегде ќе те однесе..
сите навигации ќе те однесат докај што имаат мапи,битни се мапите колку се апдејтувани на понови

сите навигации ќе те однесат докај што имаат мапи,битни се мапите колку се апдејтувани на понови

На тоа и мислев, Navigon има апдејтувани мапи, барем до сега кај што сум имал шанса да патувам и сум го користел одлично се покажа.

Здраво на сите.

Користам iGO 8 за Андроид.

Планирам во Среда да одам до Бугарија. Имав предтоа мапи од 2013 од Navteq но некако нелогично ми ја прикажа рутата (нереално време за патување, погрешна (подолга) рута. Од Кавадарци до Дупница сака да ме врти преку Скопје), па решив да ги апдејтирам мапите.

Најдов еден куп, конкретно за 2015 имаат ТомТом и Here. Пробав и со едните и со другите.

Али пак не испадна калкулацијата на рутата како што треба па се изнервирав и ги бапнав сите мапи во навигацијата, од секакви провајдери.

По ова, навигацијата ми даде нотификација дека мапите ми се од различни провајдери, но ми ја искалкулира рутата одлично (ваљда). Нема да ми заеби нешто во текот на возењето нели?

Поздрав.

Па можно ли е толку да е скапа класичната гпс навигација со уред , еве Гармин гледам на официјална страна 15К за Европа цела ... има нешто поефтина варијанта да ми препорачате , за цела Европа нормално... значи класичен џи пи ес уред ми треба, неможам на телефон многу ми е мизерно те батерија , те ако ти се јави некој , одзема внимание некако.. класичен уред сакам да вградам .... благодарам унапред...

Па можно ли е толку да е скапа класичната гпс навигација со уред , еве Гармин гледам на официјална страна 15К за Европа цела ... има нешто поефтина варијанта да ми препорачате , за цела Европа нормално... значи класичен џи пи ес уред ми треба, неможам на телефон многу ми е мизерно те батерија , те ако ти се јави некој , одзема внимание некако.. класичен уред сакам да вградам .... благодарам унапред...
Бекер ако си активен корисник на гпс. Посебно за шофери.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Има ли начин на Навигон-от местата и улиците да ми ги дава на англиски, а не на грчки јазик?

А бе од Google maps нема подобра GPS апликација, зезнато е што бара интернет за мапите. Е сега може да си симнеш дел од мапата за offline навигација но тоа не е тоа, пак си ограничен зошто не можеш од целата држава. Во странство да користам 3G на роаминг, ќе ме боли глава од сметката, па сигурно месец дена. Мислам дека има и кракната верзија но ја немам пробано.:)
А бе од Google maps нема подобра GPS апликација, зезнато е што бара интернет за мапите. Е сега може да си симнеш дел од мапата за offline навигација но тоа не е тоа, пак си ограничен зошто не можеш од целата држава. Во странство да користам 3G на роаминг, ќе ме боли глава од сметката, па сигурно месец дена. Мислам дека има и кракната верзија но ја немам пробано.:)
И за таа офлајн мапа ти треба нет за да ја стартуваш :)[DOUBLEPOST=1524052111][/DOUBLEPOST]Дечки,може ли у Навигон да се стави GPX рута?Знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom