Добра ГПС навигација за Андроид

• Креатор на темата Креатор на темата nj9x
  • Време на започнување Време на започнување
некој ако може да ми каже добра gps навигација за ZTE blade 3 ,што нема да има потреба од мобилен интернет,туку ке работи преку сателит?

инсталирав навигации copliot,maverick и за двете ми бара sd картичка,за да користа навигација морат да има sd картица?

инсталирав навигации copliot,maverick и за двете ми бара sd картичка,за да користа навигација морат да има sd картица?

Немаш доволно меморија во телефонот, затоа и ти бара картица. Инаку не би требало да има никаков проблем.

ја имате ли користено навигацијата mapfactor? кај мене само за неа не бара мемориска картица,за сите други што ги спуштив бара мемориска

ја користам Copilot и е стварно супер, има опции за најбрза и најкратка рута, и што е за мене битно се мести за возење на кампер што има ширина на автобус, па нема да ве однесе во некоја тесна улица како на пример навигацијата Navigon.

Sygic mapitw se downloadirat po zelba na sd card, samo mk ja nema...raboti preku gps bez internet...ja immam na alcatel ot 995... grcija, turcija, srbija raboti perfektno... http://www.sygic.com/en se naplaka ama moze da se najde i besplatno na zamunda.net

Sygic mapitw se downloadirat po zelba na sd card, samo mk ja nema...raboti preku gps bez internet...ja immam na alcatel ot 995... grcija, turcija, srbija raboti perfektno... http://www.sygic.com/en se naplaka ama moze da se najde i besplatno na zamunda.net

морат да имаш sd картица за да ја инсталираш?оти ја сите што ги спусштив ми бараат sd картица,само за mapfactor не ми бара.

Јас ја имам оваа верзија на HTC,не сум ја користел на пат, само сум ја `простудирувал`.Мој другар ја има на галакси 3,и таму гласовните наведувања се на македонски јазик,јас на пример неможам кај мене да го подесам така,можи само на англиски.Со галаксито возевме за Скопје и доста се покажа прецизен,а другарот го има тестирано од Нови сад до Кичево,и не направил грешка.

Програмот го превзедов од blackmart,а незнам дали е со пари или не,таму е све безплатно(немет платно)

Ми треба некоја апликација за навигација што работи офлајн, да ги има мапите од Балканот, да е бесплатна и да работи добро на HTC Desire C, предлози ?

Дали знаете некоја апликација за навигација која ја обележува траекторијата што е помината и да може да се маркираат одредени позиции. Тоа да не биде обележан пат туку на пример планина. Благодарам многу, поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom