1. Рагаца
а. доблести: Најнежна, Најженствена, Најсвоеглава
б. мани: лесно се љути, лесно се провоцира, брзо може да ја расипеш
2. Збратко
а. доблести: Највесел, Многу паметен и интелигентен, Емотивен и НАЈДРУГАР
б. мани: плејер невиден (заведувач за џабе), многу пуши, не му познавам трета мана
3. Мистичен
а. доблести: Невидено снаодлив, супер наметнувач на своја воља, многу Интелигентен
б. мани: избувлив, и он многу пуши, треба да ослабе малку...
4. Дивине
а. доблести: искрена 100%, многу емотивна, сигурна во себе
б. мани: искрена 100%, малку нетолерантна, треба да поработи на моќта на заведувањето малку повеќе
5. Еко1
а. доблести: фраер и пол накај 2, полн со смисла за хумор, му работи кликерот многу брзо во ситуации
б. мани: лесно може да му падне расположението, многу се грижи за другите на своја сметка, и он треба малку да подослабе
6. Ацева
а. доблести: добродушна, мила, емотивна
б. мани: нетолератна, малку несредена (не зборам за излгед) на моменти, тажна ми е нешто во последно време
7. Девилиш
а. доблести: работлива, комуникативна, шмизла во најпозитивната смисла на зборот
б. мани: многу е воркахолик, малку е затворена во себе, не е свесна за својата убавина (внатрешна и надворешна)
8. Форчн
а. доблести: насмеана нон стоп, ги сака сите луѓе, забавна е за друштво
б. мани:
(едитирано од Dolphin затоа што дефинитивно ќе му се налутат)
9. Офчар
а. доблести: невидено интелигентен (сеа е на 18, на 28 ќе ме надмаши во споредба со сеа, ама ја ќе иам 38 и па поинтелигентен...Ама па ја побрзо ќе умрам де), луциден до крајни граници, дружељубив, да не речам боемчина како мене..
б. мани: мизантроп малку (тука спаѓа и мрско ми е), покомуникативен позади тастатура него ли у кафана, и.... ПИЈАНИЧИШТЕ!!! ХРОНИКУС :pijan: :pijan:
10. Злобница
а. доблести: самоуверена, интелигентна, мноогу добродушна
б. мани: малку помалку летање у облаци за некои работи, малку повеќе промисленост пред донесување на одлуки, и малку помалку избувливост... т.е. МНОГУ помалку избувливост!
Р.Ѕ. Ако од утре ме нема на форумов тоа е затоа што не сум преживеал заради член 1 ставка б. од мојот пост