Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се повраќа кога ќе видам тикет со скриена уплата и добивка, тотално ја промашувате поентата на темата. Океј за код до некаде разбирам, али кога ќе видам виткан оригами лист за да се прекријат уплата и добивка па и пенкала и црни нокти ставени врз нив ... :pov:

Ми се повраќа кога ќе видам тикет со скриена уплата и добивка, тотално ја промашувате поентата на темата. Океј за код до некаде разбирам, али кога ќе видам виткан оригами лист за да се прекријат уплата и добивка па и пенкала и црни нокти ставени врз нив ... :pov:

поврати другар, ќе ти олесни

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jasno e, 50-100 denari mu e uplatata zatoa ja krie.

Jasno e, 50-100 denari mu e uplatata zatoa ja krie.

Нема веза тоа, јас и за 20 уплаќам тикети па ако се добитни пак ги ставам овде. Ова со криењето е крајно глупо, темата се вика добивка и го кријат баш најбитниот дел. :pos:

4961752d35c7b352cb58e1f037c865bc.jpg

Ви менва нешто вас ако ја објави некој добивката ?

А на темата пиши курчење кој поќе пари лупнал ? Сеедно е дали се гледа уплатата или не битно тикетот е ДОБИТЕН. Фаќајте и вие секој викенд по 10 тикети и криете ја добивката ич не му смета на никој.

Ај да нема плачки одсега и добивката ќе ви ја постирам

Само вие да не сте ми тажни [emoji6]

Само вие да не сте ми тажни [emoji6]

Ги сакаме сите предходно сликани лифчиња сликани СОСЕ добивка инаку џабе е се. :icon_mrgr:
А дека ги гајџаш - ги гајџаш. :ајнапиво:

29495787_10216242755485341_3795067123181551616_n.jpg

Национал вчера плачеше за сингл на повеќе пари, 2.30 за двојка, 6.25 за 2-2 и 3+.
Ама ете, не ми се даваа повеќе од 21 денар :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom