- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 681
- Поени од реакции
- 580
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дури сега ги гледам тикетите, овај првиот тикет ме бендиса, треба да стои на почетна страна на темата "КЛАДИЛНИЦА" и на него да пиши "како НЕ треба да се игра в кладилница "
Добро уште јадите за то кој како игра ? Шо ве заболи толку ?дури сега ги гледам тикетите, овај првиот тикет ме бендиса, треба да стои на почетна страна на темата "КЛАДИЛНИЦА" и на него да пиши "како НЕ треба да се игра в кладилница "
Кога ќе ти стане јасен терминот “Реалност на настаните“ дојди и обрати ми се, а до тогаш олабави ме те молам. Ајт.дури сега ги гледам тикетите, овај првиот тикет ме бендиса, треба да стои на почетна страна на темата "КЛАДИЛНИЦА" и на него да пиши "како НЕ треба да се игра в кладилница "
ај тишина бе ти, значи не ми е муабетот стефан колку пари извај туку дека играта е голем ризик и неисплатлив, зато шо еднаш да го падни вакво ливче, ке треба после 100 вакви да фати за да биди ќар.Добро уште јадите за то кој како игра ? Шо ве заболи толку ?
Вака или така Стефан си извај 200-300 евра чисти за 5-6 дена од турнирот.
Дај сликајте тикетите ти и мона да видиме како играте да поднаучиме нешто, оти дрва сме ние ништо не разбираме.
ете гледам сите кладилници се затворени од СтефанСтефче ја затвори Копачка,а Стефи се "НЕРВИРА"...
Ах,таа моја чудесна...
![]()