Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
b3l6io.jpg

дури сега ги гледам тикетите, овај првиот тикет ме бендиса, треба да стои на почетна страна на темата "КЛАДИЛНИЦА" и на него да пиши "како НЕ треба да се игра в кладилница "

дури сега ги гледам тикетите, овај првиот тикет ме бендиса, треба да стои на почетна страна на темата "КЛАДИЛНИЦА" и на него да пиши "како НЕ треба да се игра в кладилница "
Добро уште јадите за то кој како игра ? Шо ве заболи толку ?
Вака или така Стефан си извај 200-300 евра чисти за 5-6 дена од турнирот.
Дај сликајте тикетите ти и мона да видиме како играте да поднаучиме нешто, оти дрва сме ние ништо не разбираме.

Кога ќе ти стане јасен терминот “Реалност на настаните“ дојди и обрати ми се, а до тогаш олабави ме те молам. Ајт.

Стефче ја затвори Копачка,а Стефи се "НЕРВИРА":pipi:...:pos:
Ах,таа моја чудесна :oeoeoe:...
hqdefault.jpg

Добро уште јадите за то кој како игра ? Шо ве заболи толку ?
Вака или така Стефан си извај 200-300 евра чисти за 5-6 дена од турнирот.
Дај сликајте тикетите ти и мона да видиме како играте да поднаучиме нешто, оти дрва сме ние ништо не разбираме.
ај тишина бе ти, значи не ми е муабетот стефан колку пари извај туку дека играта е голем ризик и неисплатлив, зато шо еднаш да го падни вакво ливче, ке треба после 100 вакви да фати за да биди ќар.
Тој си знај најубо, темата е за коментари и кој сака и шо сака ке коментира не туку рипај ко прле пред магаре[DOUBLEPOST=1433072574][/DOUBLEPOST]
Стефче ја затвори Копачка,а Стефи се "НЕРВИРА":pipi:...:pos:
Ах,таа моја чудесна :oeoeoe:...
hqdefault.jpg
ете гледам сите кладилници се затворени од Стефан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom