Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Искинаја ми живци од Ресовија,Челзи па се до кокошката Петкович,ојдех да спијам ајт :DПрегледај го приврзокот 114146
Шопс многу слабо одигра денес,затоа толку се мачеа.Без коректор не оди ама кога требаше во завршниците ваѓаше по некоја бомба сервис и по некој смеч(нивни блок аут)..Бугарот Пенчев ги спаси поприлично а највише Ивовиќ.Ги врати во игра во вториот сет со три аса по ред (15-18 18-18)..Во петтиот сет(нормално ако ја гледаше) на 14-14 изведе нешто ала Грбиќ.Неверојатен потег,изиграваше техничар во таа ситуација.А Новаковски ги уништи со флот сервисите,еднаш не ја примија како што требаше.Од германците,тој клемпавиот искина со сервисот.Ги уништи буквално.

Иначе со среќа парите,спортска да фатиш без потење и пцуење нема шанси.:icon_mrgr:

Шопс многу слабо одигра денес,затоа толку се мачеа.Без коректор не оди ама кога требаше во завршниците ваѓаше по некоја бомба сервис и по некој смеч(нивни блок аут)..Бугарот Пенчев ги спаси поприлично а највише Ивовиќ.Ги врати во игра во вториот сет со три аса по ред (15-18 18-18)..Во петтиот сет(нормално ако ја гледаше) на 14-14 изведе нешто ала Грбиќ.Неверојатен потег,изиграваше техничар во таа ситуација.А Новаковски ги уништи со флот сервисите,еднаш не ја примија како што требаше.Од германците,тој клемпавиот искина со сервисот.Ги уништи буквално.

Иначе со среќа парите,спортска да фатиш без потење и пцуење нема шанси.:icon_mrgr:
Во вториот сет ги видов трите аса поред,нешто многу јако али ме изнервираа после и ги исклучив,играја безвезе,неможев да издржам.
Фала па на твоја глава поскоро :-)

Untitled99.png

Пеналот што го направија дрвата Барнли уште не можам да го преболам. Да останеше 2-1 добивката ќе беше 4500, али што е тука е. Да не промашеше чист зицер Пековиќ за Минесота во последниот напад немаше ни овие 900 да ги земам. :D

Ситно...............
10965348_647991248640795_352169833_n.jpg
10966592_647586168681303_1380223403_n.jpg

2015-02-13 14.19.17.jpg

Крварат СЛ од мене периодов хехе
ајде плоден викенд во најава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom