.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ова на колку уплата е , зошто и јас играм такви системи со по 4-5 коеф . Треба да е на 2000 и неш ситно уплатено за да биде 3860Еве уште едно ливче, да ми влезеше уште една утакмица ке бев добитен 13,000 вака само 3,860.
Прегледај го приврзокот 113924
Шопс многу слабо одигра денес,затоа толку се мачеа.Без коректор не оди ама кога требаше во завршниците ваѓаше по некоја бомба сервис и по некој смеч(нивни блок аут)..Бугарот Пенчев ги спаси поприлично а највише Ивовиќ.Ги врати во игра во вториот сет со три аса по ред (15-18 18-18)..Во петтиот сет(нормално ако ја гледаше) на 14-14 изведе нешто ала Грбиќ.Неверојатен потег,изиграваше техничар во таа ситуација.А Новаковски ги уништи со флот сервисите,еднаш не ја примија како што требаше.Од германците,тој клемпавиот искина со сервисот.Ги уништи буквално.Искинаја ми живци од Ресовија,Челзи па се до кокошката Петкович,ојдех да спијам ајтПрегледај го приврзокот 114146
Во вториот сет ги видов трите аса поред,нешто многу јако али ме изнервираа после и ги исклучив,играја безвезе,неможев да издржам.Шопс многу слабо одигра денес,затоа толку се мачеа.Без коректор не оди ама кога требаше во завршниците ваѓаше по некоја бомба сервис и по некој смеч(нивни блок аут)..Бугарот Пенчев ги спаси поприлично а највише Ивовиќ.Ги врати во игра во вториот сет со три аса по ред (15-18 18-18)..Во петтиот сет(нормално ако ја гледаше) на 14-14 изведе нешто ала Грбиќ.Неверојатен потег,изиграваше техничар во таа ситуација.А Новаковски ги уништи со флот сервисите,еднаш не ја примија како што требаше.Од германците,тој клемпавиот искина со сервисот.Ги уништи буквално.
Иначе со среќа парите,спортска да фатиш без потење и пцуење нема шанси.![]()