Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Гледаш разликата што е дечково со 7+ ги остава ливчињата со откриен код а кај овој со дојавиве кодот е покриен што значи може типацов да работи во кладилница го куца ливчето го слика па го стогнира .
ај види ги дргугите ливчиња повеќето не му се со покриен код :D

ај види ги дргугите ливчиња повеќето не му се со покриен код :D
Ама уплатени во Моцарт на 100 или 50 денари . Немојте на ваквите кретени да наседнувате продава утакмица 50 е и ја уплака со 5000 ден пример зема 60000 зема 1000 е зошто му се тие 50 е што ја продава . Ама ајде доста е овде да не одиме оф топик .

Ама уплатени во Моцарт на 100 или 50 денари . Немојте на ваквите кретени да наседнувате продава утакмица 50 е и ја уплака со 5000 ден пример зема 60000 зема 1000 е зошто му се тие 50 е што ја продава . Ама ајде доста е овде да не одиме оф топик .
Не наседнувам ја на никој, верувам само на тој што ќе каже што да играм пред почеток на утакмици а не после, и да доста беше да не терам оф :D

Има многу луѓе што се добитни секоја недела и тоа по многу се во ќар на крај од година али сеуште незнам ниеден што фаќа секоја недела две утакмици од 30 коефициент, ко така зш не го прашуваш да ти кажува што да играш он нема што да изгуби ако ти каже :D
Еве еден на фб секоја недела фаќа :D https://www.facebook.com/pages/Bwin-Dojave/263546563755510?fref=ts

Дечково е 100% легитимен.

Последен офтопик од мене, за Баерн е дечкото, многу пати го има ставано 7+(минатата сезона 7-8 пати може испаднаа 7+ и ги има ставано сликите на фб. И не работи у кладилница 17-18 години е.

Е волку постови неам на темава со добитни ливчиња, колку последниов саат. :D Нека бришат модераторите.

Ace2.jpgAce.jpgAce1.jpg
--- надополнето: 30 декември 2012 во 22:23 ---
23363_575465459136462_1075957054_n.jpg

Пријателчево од ФБ ги сокапа...:cuc::cuc:
Еден пријател секое коло ги става Арсенал 7+ за 1000 ден и од септември до сега зема 150.000 ден. Овие скоро секој месец имаат по 1-2 вакви со 7+. Вреди да се пробуваат Челзи, Јунајтед, Арсенал, Њукасл 7+ секое коло една мора да влези. :D

Во право си другар. Што ќе му се него пари ако има дојава? Јас да имам два-три пати неделно дојава 1-2 или 2-1 или па 7+ како што претставуваат дека имаат разни фаци по фејсбук, ќе бидам милионер и ќе давам по 5% од добивката во хуманитарни цели а не да наплаќам по бедни 50 евра за да ја продадам дојавата.
...или кога ќе се појави некоја фаца и ќе напише "Aјде до 17:00 соберете 300 лајка и ви давам наместен меч". Па добро бе што по ѓаволите ќе ти е лајкот? Кај ќе си го бутнеш? Дај ако имаш нешто па ако фатиме, не лајк пола добивка ќе ти ја дадам. Како може да ти дадам лајк на нешто што незнам дали е за лајкување.

9640_4765386131668_35595133_n.jpg

Dandi 3+
Sassuolo 3+
Lanciano X pp
Novara 1
Askoli GG
za 100 - 1630
na brzinka go pishav od shala i ete se pogodi konecno :)

Не наседнувам ја на никој, верувам само на тој што ќе каже што да играм пред почеток на утакмици а не после, и да доста беше да не терам оф :D
Исто и јас верувам само на таквите. Пример, пред некое време пријател на татко ми му јави 5 меча сите со над два коефициент и рече дека се наместени. Нит бараше пари (нели и сам ќе си ги одигра, што ќе му се пари од нас) нит бараше лајк, само така му ги јави. Си уплативме 200 денари и добивката беше околу 15000 денари. Си доби еден ручек зошто ни помогна да ќариме нешто и тоа е тоа, нема некоја филозофија.

Исто и јас верувам само на таквите. Пример, пред некое време пријател на татко ми му јави 5 меча сите со над два коефициент и рече дека се наместени. Нит бараше пари (нели и сам ќе си ги одигра, што ќе му се пари од нас) нит бараше лајк, само така му ги јави. Си уплативме 200 денари и добивката беше околу 15000 денари. Си доби еден ручек зошто ни помогна да ќариме нешто и тоа е тоа, нема некоја филозофија.
Е можеше и ти да ќариш неколку ручеци ако ги кажеше тука :)

Добар ден денес .. 2 тикети добитни .
Челзи 2
Ливорно т12+
Тернана 1
и
Ф.Тејлор 1
Реал Мадрид т2>74.5
Сан Антонио <208.5
Детроит 1

Е можеше и ти да ќариш неколку ручеци ако ги кажеше тука :)
Не можев да го изнесам тој терет да не испаднат па пола форум да ме колне, особено ако некој уплатил повеќе пари:). Шала на страна ни јас самиот не верував дека ќе испаднат сите 5 додека не завршија:)

Me мрзи да ги сликам сеа, ама:
Jунајтед 2&2+прво@3,1
Сити 1-1&3+@2.5

Солидно за почеток на годината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom