Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
so ne si go zakacil livceto pred utakmicata da ja bapneme i nie malaga 2-1 stipjanec nekoj :icon_mrgr:
хах не бе видов ја уплати еден пријател па и јас за 100 ден и не сакам така да давам нешто кога не е сигурно па после да пцуете по мене. :)

хах не бе видов ја уплати еден пријател па и јас за 100 ден и не сакам така да давам нешто кога не е сигурно па после да пцуете по мене. :)
ne be bratko ,, jas si objavuvam livce za deneska primer i koj saka neka gi prepise utakmicite ,,, e sea koi utakmici ke gi prepise toa si e negovo ne odgovara nikoj za toa :cool: inace arno si ja pogodil malaga (y)

2hmpm2t.jpg

Благодарност до пријателчето од ФБ. Штета шо ја не сум страствен играч како него, па играв на ситно :D

2zjhlrd.png

710 со 100 денари уплата,Реал на крај 2 гола одамна вака не ми се погодило во моја корист.

TheGambler is back... и тоа со сочна уплата и добивка. :)

FxgAa.png

Заебете системи и било какви други работи (читај превари). Само плескајте синглови и бројте пари. :) И за тебе важи ова, vidooq. :LOL: Не врзувај по 2-3 утакмици ако играш тикет со поголема уплата, шибај синглови само. Подобро малку по малку, отколку да сакаш да земеш 200-300 евра од 1 тикет, а со повеќе утакмици и на крајот ништо. Гориш на тој начин. ;)

TheGambler is back... и тоа со сочна уплата и добивка. :)

Многу се спори овие копилиња од Златна копачка, не ми се чекаше тикетот да стане зелен, па еве го ставам како “црвен“. :D Ќе направам update на сликата кога ќе го “позеленат“. Ајде да им ебам копачката таа, сакам да идам да си ги земам парите. :D

E4Dbk.png

Заебете системи и било какви други работи (читај превари). Само плескајте синглови и бројте пари. :) И за тебе важи ова, vidooq. :LOL: Не врзувај по 2-3 утакмици ако играш тикет со поголема уплата, шибај синглови само. Подобро малку по малку, отколку да сакаш да земеш 200-300 евра од 1 тикет, а со повеќе утакмици и на крајот ништо. Гориш на тој начин. ;)

Вака а?

imag00083.jpg

:D
Не се секирај нема да ја преплавувам темата Тип на денот. Не се ни замарам со типување повеќе, секој нека си брка своја работа/систем/уплата/верување/убедување и end of story. :D Да си прашам .!. да трошам време и енергија во бесцелни дебати/сеири/other crap like before. :LOL:

Како што кажав haters gonna hate, TheGambler is gonna win. :D Повремено само ќе навратувам.

Ајт поздравче. :)

Апсолутно. :D Нема ништо поубаво од тоа да печалиш пари на тим за кој навиваш. :) Па така бе vidooq се надевам тикетот е стварно твој, продолжи така да ги редиш сингловите. ;) Еве ти предлог од мене ако сакаш да се испробаш:

Olhanense - Sporting 2 @ 2.00

Редно е да тепаат, освен ако не им се игра во втора лига. :D

Мој е тикетот, сабајле го постирав во фан клуб Јунајтед, само без уплатата....;)
Слабо следам Португалија, од таму мислам дека е натпреварот погоре...
Може нешто ситно да ја пуштам по твоја препорака...

--- надополнето: 13 јануари 2013 во 17:52 ---
Си требало во Спортлајф да ја уплатиш

oд 2, ми спуштија на 1.9 коефициент на сингл, и и викам на таа што работи таму, зошто пишува на цела страна, специјален сингл 2.00 коеф, кога сега ми викаш 1.9?
И тогаш пропешачив 10 метри, и 500 денари повеќе зедов...

1.1.png

2.2.png

3.3.png
3 тикет 28 евра уплата, 56 добивка.
Уште еден гол фалеше на Арсенал-Сити за да направам 20 комбинации на последниот тикет, наместо 10. Пенал и што промаши Тевез:tapp:.
2 тикет систем 3/6.

Со оваа добивка веќе не играм ништо туку се претплатувам кај Cold Breath со неговите типови од кошарка секој ден. По 10 евра на тикет од по 6-7 квота, да фати 2пати во неделата и сум во ќар:icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom