Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Надевај се дека е толку, теши си ја душата дека само толку сум фатил. :pos:

Топ е добивката, не откривам. Фина сума за која повеќето од форумот можете само да сонувате да ја фатите на тикет. :D
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 22:41 ---

Така е голема е добивката нема што сега да ти се правдам тебе и да ти ја покажувам. :D Битен е погодениот тип, а добивката јас и мојот џеб си ја знаеме. :D

Тоа е ти е како ја да уплатам Селтик-Барса 1, за 100 денари, и после да кријам уплата, а да се курчам како сум Типстер до јаја, и на сите да делам памет.
Покажи со колку пари си сигурен дека типот ти е добар.

Еве ти прост пример...

imag0452z.jpg

Надевај се дека е толку, теши си ја душата дека само толку сум фатил. :pos:

Топ е добивката, не откривам. Фина сума за која повеќето од форумот можете само да сонувате да ја фатите на тикет. :D
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 22:41 ---

Така е голема е добивката нема што сега да ти се правдам тебе и да ти ја покажувам. :D Битен е погодениот тип, а добивката јас и мојот џеб си ја знаеме. :D
Jaс па можи болен паднав дека не ја кажваш добивката.

Па дека не сум видел вакви тикети без да биде означена кладилницата.
Од спортлајф се ливчињата,само денот и времето на уплатата го имаат испечатено подолу....обично го печатат погоре...
Ако добро заклучив на wind се добитните ливчиња.....;)

Од спортлајф се ливчињата,само денот и времето на уплатата го имаат испечатено подолу....обично го печатат погоре...
Ако добро заклучив на wind се добитните ливчиња.....;)

(y)

Послатко лифче сум немал.
Реал Мадрид Б х2
Фортуна Дизелд. 1х
Лањели х2
Аирбус 1
Монако 1
Стеауа 2
30ден = 450ден.
Кеф сум скроз 2 скари излегоја.

Лом правиш со овие 2-4 гола. :D Готово е го проби Спортлајф, нема кај да бегаат милионите. :pos:

(y)
Милиони не ми требаат друже, 100К евра се доста , скромен човек сум јас :P .

Луѓе ја денеска имав шанси да се опарам, ама :(
Има една страна на фејсбук за бесплатни типови и неколку недели наназад ги следам.
Минатата недела уплатив 1000 денари на една утакмица од таму на 2-1 ама не излезе.
Гледам денес пак некоја дојава 2-1, ама некако не ми се уплаќаше, дека се зезнав претходно. Се мислев и на крај со дечко ми ја уплативме на ситни пари и излезе :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1589-1051023-1038

Оваа со 27 коеф. и на друго ливче jа игравме заедно со уште една 2-1(андерлехт) и излегоа и двете :D. Правеа коефициент 810 ама на малку пари ја игравме(30 денари:tapp: ). Ова листе го уплативме во Вил Хил,неможам да го постирам, едино да го сликам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom