Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе ја денеска имав шанси да се опарам, ама :(
Има една страна на фејсбук за бесплатни типови и неколку недели наназад ги следам.
Минатата недела уплатив 1000 денари на една утакмица од таму на 2-1 ама не излезе.
Гледам денес пак некоја дојава 2-1, ама некако не ми се уплаќаше, дека се зезнав претходно. Се мислев и на крај со дечко ми ја уплативме на ситни пари и излезе :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1589-1051023-1038

Оваа со 27 коеф. и на друго ливче jа игравме заедно со уште една 2-1(андерлехт) и излегоа и двете :D. Правеа коефициент 810 ама на малку пари ја игравме(30 денари:tapp: ). Ова листе го уплативме во Вил Хил,неможам да го постирам, едино да го сликам.
Неубо шо не кажвате вакви работи :confused:

Неубо шо не кажвате вакви работи :confused:
Епа оти се зезнав прво, мислевме дека нема да излезат и дека е некоја фејк страна :) Ама ја пуштивме колку да си пробаме среќа и излезе среќа у несреќа:D

Има една страна на фејсбук за бесплатни типови и неколку недели наназад ги следам.
Минатата недела уплатив 1000 денари на една утакмица од таму на 2-1 ама не излезе.
Гледам денес пак некоја дојава 2-1, ама некако не ми се уплаќаше, дека се зезнав претходно. Се мислев и на крај со дечко ми ја уплативме на ситни пари и излезе :)

Оваа со 27 коеф. и на друго ливче jа игравме заедно со уште една 2-1(андерлехт) и излегоа и двете :D. Правеа коефициент 810 ама на малку пари ја игравме(30 денари:tapp: ). Ова листе го уплативме во Вил Хил,неможам да го постирам, едино да го сликам.
aKe2I.gif

А за која страна на фб се работи ако не е тајна ?
Една ваква да ми дадат сигурна (што чисто сумњам за 2-1 ) и не играм 2 години после :)

Тоа е...ти ебам дождот па уште и чадор да немаш :mad: A ја планирав Рома 1/2.
Во живо
Интер 1 1.65
Рома 2(да сврти) 4.5
50ден = 370ден.
Скара за денеска повторно излезе :)

Тоа е...ти ебам дождот па уште и чадор да немаш :mad: A ја планирав Рома 1/2.
Во живо
Интер 1 1.65
Рома 2(да сврти) 4.5
50ден = 370ден.
Скара за денеска повторно излезе :)
Прво чадор купи си па после скара. :pos:

Кардиф - 1
Спарта Р. - 1
Интер - 1
Аарау - 1

За 200 = 1000 ме мрзи да го сликам, го пишав и во темата тип на денот пред да почнат. :)

500 пак

Јунајтед
Барселона
Феенорд
Јувентус
Наполи
Легија
Андерлехт
Астра Пл. овие ги покривам утре

Има многу побитни работи во животот од тоа дали Кардиф ке даде гол :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom