x70д=1,837д
Скромно ама слатко ... плус чекам на друг тикет Мајами пол.1 за 1000
И се докажува покојзнае кој пат кога уплаќам по скромно и без многу анализирање , само тогаш фаќам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А која е поентата ако на форум се пофалиш за тоа дали си добитен?Коа ќе видам дека си ги пишувате утакмиците и кажувате дека сте добитни ме фаќа смеа...слика бе другари, слика...и ја можам сеа да пишам
Челзи 1-1;3+
Баерн 7+
Брага 1-2
Клуж 2;3+
и ќе се фалам дека сум добитен.
Да бе јас ќе трчам на тебе слика да ти покажам,ме заболе дали веруваш...Коа ќе видам дека си ги пишувате утакмиците и кажувате дека сте добитни ме фаќа смеа...слика бе другари, слика...и ја можам сеа да пишам
Челзи 1-1;3+
Баерн 7+
Брага 1-2
Клуж 2;3+
Епа тогаш која е поентата на темава?А која е поентата ако на форум се пофалиш за тоа дали си добитен?
Демек највечи фраер ќе си?
Коа ќе видам дека си ги пишувате утакмиците и кажувате дека сте добитни ме фаќа смеа...слика бе другари, слика...и ја можам сеа да пишам
Челзи 1-1;3+
Баерн 7+
Брага 1-2
Клуж 2;3+
Да се билдаат постови.Епа тогаш која е поентата на темава?
Да се билдаат постови.
Не, стварно. Кој сака нека си пишува шо сака. Не знам зашто би ме интересирало нечија добивка, нити јас сум ги добил, нити пак од мене ги зеле парите.
Па и да закачи слика, од кај да знаеш дека уствари тоа не е сторнирано ливче кое му го дал другарче шо работи у кладилница.
Не знам зошто уопште ја отвараш темава ако не те интересира, се негираш самиот себе си!
Едноставно, споделувам типови на утакмици кои ми се видоа интересни, ретко кој играше Селтик да ја тепа Барселона.
И да, се фалам, највечи фраер у маало сум. Егото ко Дикембе Мутомбо. Не би можел да заспијам ако не кажев.
Има луѓе кои со мала уплата собрале добра пара. Ако не споделам добра вест, каква сакаш? Ете ти ја темата поплаки, па полни си го сеирот.
Само да се серело без потреба.