Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Челзи ГГ3+
Клуж ГГ3+
Јунајтед ГГ3+
Удинезе ГГ3+
Лион ГГ3+
Марсеј ГГ+
Со 40 денари добивка 6,2000![]()
Периодов е лудницииииииии
Слика неам пошто одма го земав кешот![]()
Ај ќе те остаам да си подразмислиш за опциитеОдма си го зел ќешот а? А која кладилница исплаќа у 11?
Одма си го зел ќешот а? А која кладилница исплаќа у 11?
Можеби го причекале да си ги подигне паричките, па потоа да затвори кладилницата.![]()
Ај да ви олеснам.
Онлајн ја играл![]()
Челзи ГГ3+
Клуж ГГ3+
Јунајтед ГГ3+
Удинезе ГГ3+
Лион ГГ3+
Марсеј ГГ+
Со 40 денари добивка 6,200![]()
Периодов е лудницииииииии
Слика неам пошто одма го земав кешот![]()
Му го блокирале акаунтот, дека банкротирале.Оооооооо како не ми текна на тоа
Ама чекај бе, онлајн нема тикети не? И да те исплатат имаш историја на типови и можеш да покажеш што си играл нели![]()
Аха, си го зел....
Да речеме дека просек на еден натпревар кој си го одиграл, коефициентот за GG3+ e 2.00 иако и тоа е доста висок, но добро.
Значи, 2х2х2х2х2х2=64 вкупен коефициент.
64х40 денари уплата = 2560 денари.... А лажеш дека си добил 6.200.
Ја можда не знам интеграли, матрици и остали сра*а од математика на факултет, ама if you decided to lie, get your facts straight.
Ова со коефициентите врска ти нема, просек ако бараш може комотно просекот да биде 2.2Аха, си го зел....
Да речеме дека просек на еден натпревар кој си го одиграл, коефициентот за GG3+ e 2.00 иако и тоа е доста висок, но добро.
Значи, 2х2х2х2х2х2=64 вкупен коефициент.
64х40 денари уплата = 2560 денари.... А лажеш дека си добил 6.200.
Ја можда не знам интеграли, матрици и остали сра*а од математика на факултет, ама if you decided to lie, get your facts straight.
Добро, ги отворив, и сите се 2. What's your point?