Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
0c1f94d6c6eadeffdaaec845d568cac1.jpg

dobitnoo.jpg

:backa: и како да играм фудбал бе? Откако почнав да играм само кошарки и ракомети лудило си е. Ебате фубалот ебате. во една недела лом ги напраив, требаше порано да си почнам.... :lolzz:

Како и да е , одличен крај на 2015 :pijanco:

Дарко факинг Шариќ:uzi:,Канада Хокејот,Атлетико ѕверовите:pijani:....ех да имав барем 10% среќа овие месеци на еден куп ливчиња колку на овие 3 меча денес ќе бев богат човек...:pipi:
img035.jpg

Леле,леле ако те види Џонката шо постираш,ауууу:uzi:

Шо да видам?..кај што пишал 50-50 комбинации за 1.90 коефициент и еден натпревар од 1.70 и тоа земено со данокот значи тој процентуално фатил некаде коефициент 1.76 за 50-50 можности..браво навистина ги заеба..вакви типсери сакаат кладилниците

Шо да видам?..кај што пишал 50-50 комбинации за 1.90 коефициент и еден натпревар од 1.70 и тоа земено со данокот значи тој процентуално фатил некаде коефициент 1.76 за 50-50 можности..браво навистина ги заеба..вакви типсери сакаат кладилниците
Па зависи ја кога играм синглови или дублови кошарка,а да не се играчи НБА,играм у кладилница која нема данок,што ми е во комшија така да си фаќам 1,90 квота равно :)

Да,инаку со шестар на тепка ги ставив утакмиците, дека шо има да мислам, 50 50 се шансите. Шестарот одлучи.:pos:
Не ни знаев дека Реал не е во форма и дека Кари нема да игра. Ама кога сака-сака.
Експертс:tapp:

Да,инаку со шестар на тепка ги ставив утакмиците, дека шо има да мислам, 50 50 се шансите. Шестарот одлучи.:pos:
Не ни знаев дека Реал не е во форма и дека Кари нема да игра. Ама кога сака-сака.
Експертс:tapp:

Да бе секако,ти се најде најпаметен во светот и сигурно знаеше за овие информации а бумејкерите што му е тоа работа 24/7 не ги знаеа овие информации па така по дифолт ги поставија границите..со 250 денари и мало дете од 13 години можи да фати на тепка 8 типови 50-50 односно 1.90 коефициент..една мојја другарка што е женско фати ливче со 4 кошаркарски типови а не знае дали топката е тркалезна или триаголна,а јас ја знаев секоја можна екипа до детал и неможев дабл да погодам...кошарката е таков спорт каде што нема сигурна утакмица и во секој момент можи да си добитен или да си еби мајката ливчето бидејќи брзо се менуваат работите...секој ебан ден има случај каде што една екипа се вратила од 18-19-20 разлика недостаток ...

Ете ако си толку спремен играј сингл па да те видам колку знајш..земи ставај по 50-100 евра на кошарка па да те видам колку знајш..вака со 300 денари и јас ќе одам ќе треснам утакмици и ќе се фалам колку знам и колку е добар спортот за играње

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom