Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
martin ti nekoja fortuna imas be brat, nema den da ne fatis ..
Од магарињата е "изворот"на неговата оргомна среќа..
Ама си игра детето(си уплаќа салам,ама и фаќа салам),секоја чест:cuc:,шо би рекле ИМА МУДА...:cool:
donkey.jpg

Ама си игра детето(си уплаќа салам,ама и фаќа салам),секоја чест:cuc:,шо би рекле ИМА МУДА...:cool:
donkey.jpg
daj boze uvek neka fakja sekoj den po 10 livcinja da mu dava, ama iskreno i posten covek e uvek nekoj tip ke kaze vo temata kladilnica, ke spodeli so nas, ne e sebicen :D

daj boze uvek neka fakja sekoj den po 10 livcinja da mu dava, ama iskreno i posten covek e uvek nekoj tip ke kaze vo temata kladilnica, ke spodeli so nas, ne e sebicen :D
Па за тое е поентата на темата кладилница,јас навистина не ги разбирам некои луѓе кои не споделуваат ништо на форум,а нон стоп објавуваат во тема Добивка....
Дали имаат некои суеверија дека ако кажат шо играат ќе ги бие малер,не знам...:icon_lol:
Доволно е секој да сподели по некој предлог тип,анализа било шо....
А не само постови од типот КАЈГАНА МАГИЈО(низаедна) ПОР ФАВОР ДАЈ МИ,ДАЈ МИ,ДАЈ МИ...:vozbud:

Па за тое е поентата на темата кладилница,јас навистина не ги разбирам некои луѓе кои не споделуваат ништо на форум,а нон стоп објавуваат во тема Добивка....
Дали имаат некои суеверија дека ако кажат шо играат ќе ги бие малер,не знам...:icon_lol:
Доволно е секој да сподели по некој предлог тип,анализа било шо....
А не само постови од типот КАЈГАНА МАГИЈО(низаедна) ПОР ФАВОР ДАЈ МИ,ДАЈ МИ,ДАЈ МИ...:vozbud:

Така се гледа колку стварно некој е у добивка. Вака кога некој ке објавува во добивка, се стекнува слика дека нон стоп е добитен. А уствари, кога би ги ставил и промашените ливчиња, се добива претстава каков играч е.

Просто е.

Сега ке наредам овде 30 добитни тикета што ги имав во изминативе 3-4 дена и некој ке си помисли дека праам баснословни суми на пари. А реално, во плус сум некои 4-5 000 денари.

Иначе, кога сме кај суеверија, не верувам во такво нешто, ама гледам дека има доста голем број на души тука што викаат дека кога ке постираат во добивка, после им следи сушен период.

Последно уредено:
donkey.jpg
Од толкави муда вчера изгубив 15.000ден ..

martin ti nekoja fortuna imas be brat, nema den da ne fatis ..
пирова добивка ти е ова, исто како да изиграл сингл со 1.5 коеф, систем или треба ненормално големи коеф или фиксови да стајш иначе онака џабе фаќаш големи коеф кога нема добивка

Од толкави муда вчера изгубив 15.000ден ..

Губеше , и пак трчеше у кладилница нели? Начинот на кој играш ти е супер , само немој да го форсираш. Ако губиш откажи се 1-2 дена.

Со форсирање имам губено и по 500 евра во еден ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom