Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од магарињата е "изворот"на неговата оргомна среќа..martin ti nekoja fortuna imas be brat, nema den da ne fatis ..
daj boze uvek neka fakja sekoj den po 10 livcinja da mu dava, ama iskreno i posten covek e uvek nekoj tip ke kaze vo temata kladilnica, ke spodeli so nas, ne e sebicenОд магарињата е "изворот"на неговата оргомна среќа..
Ама си игра детето(си уплаќа салам,ама и фаќа салам),секоја чест,шо би рекле ИМА МУДА...
![]()
Па за тое е поентата на темата кладилница,јас навистина не ги разбирам некои луѓе кои не споделуваат ништо на форум,а нон стоп објавуваат во тема Добивка....daj boze uvek neka fakja sekoj den po 10 livcinja da mu dava, ama iskreno i posten covek e uvek nekoj tip ke kaze vo temata kladilnica, ke spodeli so nas, ne e sebicen![]()
Па за тое е поентата на темата кладилница,јас навистина не ги разбирам некои луѓе кои не споделуваат ништо на форум,а нон стоп објавуваат во тема Добивка....
Дали имаат некои суеверија дека ако кажат шо играат ќе ги бие малер,не знам...
Доволно е секој да сподели по некој предлог тип,анализа било шо....
А не само постови од типот КАЈГАНА МАГИЈО(низаедна) ПОР ФАВОР ДАЈ МИ,ДАЈ МИ,ДАЈ МИ...![]()
Од толкави муда вчера изгубив 15.000ден ..Од магарињата е "изворот"на неговата оргомна среќа..
Ама си игра детето(си уплаќа салам,ама и фаќа салам),секоја чест,шо би рекле ИМА МУДА...
![]()
пирова добивка ти е ова, исто како да изиграл сингл со 1.5 коеф, систем или треба ненормално големи коеф или фиксови да стајш иначе онака џабе фаќаш големи коеф кога нема добивкаmartin ti nekoja fortuna imas be brat, nema den da ne fatis ..
Од толкави муда вчера изгубив 15.000ден ..