Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
fkol.jpg

Вчерашниот дабл
odmECsg.png

Денешниот дабл, иако во темата ми беше пишан Лорензи (наместо клермонт и ниорт) еден член ги имаше постирано и во последен момент се предомислив (сепак и Лорензи тепа)
reHhjOX.png

Бонус тикет од вчера.... форест од 0-2 на 4-2, шахтор во 90+, олимпијакос стартот им беше никаков.... ама кога сака сака :)
cyEr1V2.png

Вчерашниот дабл
odmECsg.png

Денешниот дабл, иако во темата ми беше пишан Лорензи (наместо клермонт и ниорт) еден член ги имаше постирано и во последен момент се предомислив (сепак и Лорензи тепа)
reHhjOX.png

Брат се е во ред ама кај гледаш дабл на тикетиве? :D

Брат се е во ред ама кај гледаш дабл на тикетиве? :D

добро де ти па се буквално да се сванало.... ај од денеска ќе ги викам тикети со голема шанса на пролазност :D

добро де ти па се буквално да се сванало.... ај од денеска ќе ги викам тикети со голема шанса на пролазност :D

Си ги смешал поимите дечко, дабл е тикет со две утакмици не е битно шанса на пролазност и остали глупости.

Си ги смешал поимите дечко, дабл е тикет со две утакмици не е битно шанса на пролазност и остали глупости.

јас па `дабл` го знам како 2 коеф... без разлика колку утакмици имаш на тикетот...

Денешниот ``дабл`` или како и да е.....

lppHVqi.png

алфертон е одложена но пак е задоволително....
благодарност до @memo за престон
и за вечерниот ``дабл`` ја чекам уште севиља х2 но прво да излезе па ќе го поставам и тај :)

Дабл - 2 утакмици, било кои, било кој коефициент
трипл - 3 утакмици --||--
квадрупл - 4 утакмици
Пента(кил) - стандард старо ливче. 5 утакмици.

Арсенал СП1
ВБА 2-3 гола
Јувентус 1
РКЦ тм1 1+

Уплатено за 500-ки. Добивка 3805 денари.
Ако најдам скенер, ќе го скенирам и ќе постирам тука. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom