Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
па 5 милиони ќе ги дадам на тие луѓе што немаат да јадат.. т.е за хуманитарни цели... 1 милион на таткоми што работи цело време за нас дома...1 милион за мајками што ме чувала 9 месеци у стомак лол ( тоа нема цена Priceless )
со останатите пари ќе си купам еден супер компјутер со кој што ќе можам да ги играм игрите до 2030 .. понатака здравје... ќе си купам се што сакам.... :vozbud:

хмммм што знам ќе си купам едно мал остров во некој топски предел и залихи за наредните 50 години,ќе им дадам 2 милиона на моите а другите ќе ги донирам за децата без родители...

НЕМА ДА МИ СТАСААТ :D

Прво ќе изнакупам се што ми треба и се што не ми треба :D Ќе си купам стан со 5 соби, ќе го уредам баш по мој вкус, ќе имам посебна просторија за облека како на филмовите, ќе има најнова технологија во него и се разбира по нешто од старите работи кои ми биле драги.
После тоа се оди на кола, ќе си земам некое многу јако црно количе, кабриолетче и ќе шетам сегде со него. Ќе купам по еден мал стан во сите градови од Македонија кај што сакам да одам, за да има кај да се сместам..
Потоа ќе го прошетам светов, ќе правам некои глупости, ќе го купам КАКА' на 1 ден, ќе си го исполнам животов до бескрај и назаТ.
Ќе изнакупам секакви глупости за сите што ми значат нешто и ќе бидам најнајхепи :D
Тешко мене кога ќе се разбудам.. :nesvest:

5 милиони донација за манчестер јунајтед:vozbud:....ИИИИИ еден МИ-24 хајнд Д:vozbud:

да има место за слетување на зграда а ја ке бидам на 5-ти кат:toe:

шо ке ми е друго....и шо знам еден куп книги и добра работилница и мини лабораторија ДОСТА Е!!!!!!

Па ќе одам во менувачница и ќе си купам 615 000 000,оо денари и ќе си имам повеќе милиони денари :vozbud:

Значи колку безвезни и играчница-стил ми се темиве од овој тип, то е језиво. Нит поента нит ништо. Само беспотребна имагинација. After all ќе си ги напикам в анус и ќе посакам да има мир во светот.:back:

Ќе бев среќна и ќе си купев стан во Охрид :pos2: а остатокот во џеб

ќе си купев едно станче тука или во охрид, некои сметки ќе подмирев и остатокот на банка да ми тече камата!

Пола од нив би ги донирала за децата у Африка (уф шо деца ќе се спасат)
А со другата половина би глеала да отворам некој бизнис шо ќе цвета...
Ама ги немам...така да...не се замарам многу многу...

Прво да ги добијам, после ќе размислам!:vozbud::pos:

Како што рече трол,прво да ги добијам после ќе мислам...вака да си праам бајрам на паметот,не хвала:smir:

ќе си купев едно станче тука или во охрид, некои сметки ќе подмирев и остатокот на банка да ми тече камата!
Да ти тече камата ама да знаеш дека нема да банкротира банката, или да знаеш оти нема да пропадне е тогаш да ги уложиш во банка а вака... колку души се заебале вака, ги дале сите пари во банка, да им се покачува процентот но на крајот останале без 1 ден од тие пари.

Инаку јас што би правел со тие 10 милиони, би купул некој стан во Охрид, во Бугарија, Турција, Шпанија, би си купил кола Пежо 407, ќе си направам убава куќа во мојот град, внатре со базен, теретана, билјард, би го прошетал светот и најнормално би дал неколку илјади евра како донација за деца без родители, хендикеп деца итн. Вака на прва тоа би го правел со 10 милиони а кога ќе ги имам, секој денар ќе гледам да биде правилно истрошен, (иако не верувам дека ова ќе се случи) и да не се расфрлувам многу со пари затоа што можеби на мене ќе ми биде среќен животот но со малку штедење сигурно би останало и за мојот син, ќерка, внуци...

Да ти тече камата ама да знаеш дека нема да банкротира банката, или да знаеш оти нема да пропадне е тогаш да ги уложиш во банка а вака... колку души се заебале вака, ги дале сите пари во банка, да им се покачува процентот но на крајот останале без 1 ден од тие пари.

Инаку јас што би правел со тие 10 милиони, би купул некој стан во Охрид, во Бугарија, Турција, Шпанија, би си купил кола Пежо 407, ќе си направам убава куќа во мојот град, внатре со базен, теретана, билјард, би го прошетал светот и најнормално би дал неколку илјади евра како донација за деца без родители, хендикеп деца итн. Вака на прва тоа би го правел со 10 милиони а кога ќе ги имам, секој денар ќе гледам да биде правилно истрошен, (иако не верувам дека ова ќе се случи) и да не се расфрлувам многу со пари затоа што можеби на мене ќе ми биде среќен животот но со малку штедење сигурно би останало и за мојот син, ќерка, внуци...

многу малце....основај фондација која патем ке прима приходи од твоја фирма или акции или пак обврзници...сеедно не е важно углавно глеј појше помогни...и да јас би купил нешто опрема за ова болнициве околу милион...ке ми остане де хеликоптеро не е скап:pos2:

многу малце....основај фондација која патем ке прима приходи од твоја фирма или акции или пак обврзници...сеедно не е важно углавно глеј појше помогни...и да јас би купил нешто опрема за ова болнициве околу милион...ке ми остане де хеликоптеро не е скап:pos2:
Да ги добијам или поточно да ги заработам тие 10 милиони после тоа подетално би размислувал. Не е проблем, и 9 ќе дадам ако треба за донација само да добијам од некаде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom